free download 78 travel guides written by experts

Precizari privind blocarea conturilor S.C. AVICOLA S.A. Brasov

Referitor la comunicatul de presă cu titlul „AVAS a încasat 7.858.251,07 RON,  în primele şase luni, din blocarea conturilor a 1604 debitori”, emis în data de 23 iunie 2009, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului face următoarea precizare:

Dintr-o eroare regretabilă, S.C. AVICOLA S.A. Braşov a fost nominalizată printre societăţile comerciale ale căror conturi au fost blocate în primul trimestru al acestui an pentru recuperarea unor creanţe bancare, comerciale sau fiscale de la diverşi debitori.

Precizăm că S.C. AVICOLA S.A. Braşov a figurat ca debitoare în portofoliul AVAS cu o creanţă în valoare de 892.214,58 lei, preluată prin Protocol de transfer de la CAS Braşov, CAS Harghita, CAS Mureş, CAS Covasna. În urma demersurilor întreprinse de Autoritate, societatea a achitat integral creanţa datorată la data de 23.12.2005.

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului îşi cere scuze pentru eroarea prin care S.C. AVICOLA S.A. Braşov a fost menţionată în comunicatul de presă anterior.

Bucuresti, 21.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *