free download 78 travel guides written by experts

Povestea impresionanta a badantelor, sambata, la “Asta-i Romania!”

Sambata, de la ora 20:00, emisiunea “Asta-i Romania!”, moderata de Mihai Ghita, continua sa ne dezvaluie povestile romanilor plecati la munca in strainatate.

Mamele, sotiile, sau poate surorile noastre, badantele, asa cum sunt denumite ingrijitoarele romance, ajunse la varsta la care nimeni nu le mai angajeaza, au luat drumul strainatatii, de teama saraciei de acasa.

Sambata, la “Asta-i Romania!”, in cadrul campaniei “Italia nu e acasa”, vom afla povestea romancelor ajunse sa munceasca in casele italienilor si sa aiba grija de muribunzii acestora. Fie ca sunt femei cu scoala, inginere, profesoare sau contabile, cu toate au fugit de saracie si s-au transformat, “de buna voie”, in ingrijitoare pentru un pumn de bani. Acestea au renuntat la parintii lor, care asteapta ca cineva sa le dea o cana cu apa, sau sa le aprinda o lumanare in ceasul de pe urma, “preferand” sa aiba grija de batranii italieni.

Singure, straine printre straini, badantele noastre au facut pod de lacrimi intre Romania si Italia. Pentru acestea, singurele momente de bucurie de peste zi, sunt cele in care vorbesc cu familia pe internet.

Nu ratati Campania “Italia nu e acasa”, o productie marca “Asta-i Romania!”, emisiune moderata de Mihai Ghita, in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D.

Bucuresti, 31.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *