free download 78 travel guides written by experts

2400 de persoane si-au luat bilet la Movieplex Halloween Movie Marathon

La cinematograful Movieplex, parte a centrului comercial Plaza România, s-au vândut integral biletele la maratonul de filme horror organizat în noaptea de Halloween (31 octombrie spre 01 noiembrie 2014).

Peste 2400 de oameni vor participa anul acesta la o noapte albă de filme thriller-horror proiectate la Movieplex Halloween Movie Marathon organizat de către Movieplex, cinematograf situat în incinta centrului comercial Plaza Romania din Capitală.

La evenimentul organizat cu ocazia Halloween, vor fi proiectate patru filme de gen, unul după celălalt, în aceeași sală de cinema. Proiecția primului lungmetraj va începe aproape de miezul nopții, iar ultimul film se va termina a doua zi, în jurul orei 08:00. Au fost deschise toate cele 11 săli ale cinematografului pentru acest eveniment.

Titlurile lungmetrajelor ce vor fi difuzate la maraton anul acesta sunt "Annabelle", "Dracula: Povestea nespusă", "Precum în iad, așa si pe pământ" și "… și ne izbăvește de Cel Rău…".

Prețul unui bilet la Movieplex Halloween Movie Marathon a fost de 25 lei, incluzând accesul la toate cele patru filme. La acest eveniment nu s-au putut face rezervări, biletele putând fi achitate doar la casele de bilete Movieplex sau online.

Bucuresti, 31.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *