free download 78 travel guides written by experts

Posta Romana introduce un nou serviciu concurential

Poşta Română pune la dispoziţia clienţilor, începând cu data de 15 iunie, serviciul corespondenţă prioritară internă cu confirmare de primire, diversificându-şi astfel gama serviciilor concurenţiale.

Prin intermediul acestui serviciu pot fi expediate trimiteri poştale cu greutatea de până la 2.000 de grame. Tariful variază între 5,20 lei, pentru trimiterile de până la 20 de grame şi poate ajunge până la 20,50 lei, pentru trimiterile a căror greutate este cuprinsă între 1.001 şi 2.000 grame.

Serviciul corespondenţă prioritară cu confirmare de primire vine să completeze gama serviciilor oferite de Poşta Română în sistem de viteză prioritară. Prin intermediul corespondenţei prioritare interne, clienţii pot expedia o scrisoare prioritară de până la 20 de grame contra sumei de 1,60 lei, faţă de un leu, cât costă expedierea ei prin serviciul neprioritar.
Trimiterile de corespondenţă prioritară internă au un timp de distribuire de  Z*+1 pentru 85 la sută dintre trimiteri si de Z*+2 pentru 97 la sută dintre trimiteri (*- Z reprezintă ziua depunerii în reţeaua poştală de către expeditor până la ora înscrisă la punctul de colectare).

Trimiterile prioritare se marchează printr-o vinietă specială de culoare albastră pe care este înscris cu litere de culoare albă menţiunea: PRIORITAR/ PRIORITAIRE.

Informaţii suplimentare despre serviciile oferite de Poşta Română pot fi obţinute apelând serviciul de relaţii cu clienţii Infopost la numărul de telefon cu tarif normal 0219393.111 sau accesând site-ul www.posta-romana.ro .

Bucuresti, 15.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *