metalshow

Posta Romana extinde reteaua informatizata

Posta Romana anunta ca, incepand din aceasta luna, oficiile postale Beclean (judetul Bistrita Nasaud), Simleul Silvaniei (judetul Salaj), Curtici, Nadlac (ambele din judetul Arad), OP Bocsa 2 (judetul Caras Severin) si Calan (judetul Hunedoara) sunt incluse in reteaua informatizata a companiei.

Acestea vor pune la dispozitia clientilor toate servicii financiare electronice: mandate on-line, achitarea transferurilor de sume Western Union, mandate Eurogiro.

Serviciul Mandat On-line permite transferul rapid, in tara, a unor sume nelimitate de bani, care vor ajunge la destinatar in maximum o ora de la depunerea sumei, cu conditia ca acesta sa se afle la ghiseul oficiului de destinatie. Se bazeaza pe o intelegere intre expeditorul si destinatarul mandatului. Serviciul mandat On-line este accesibil si util in egala masura atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

Western Union ofera cea mai rapida modalitate de a primi bani din peste 190 de tari. Suma trimisa este disponibila pentru ridicare de la oficiu in maxim o ora de la depunere, iar banii se pot ridica de la orice oficiu postal abilitat Western Union, indiferent de domiciliul clientului. Suma maxima ce poate fi primita este de 10.000 USD/persoana/zi.

Mandatele Eurogiro asigura plati si incasari, in si din strainatate.
Acest sistem are ca suport tehnic un sistem informatic cu ajutorul caruia timpul de transmitere este diminuat considerabil. Serviciul se adreseaza atat persoanelor fizice cu cetatenie romana, cu domiciliul in Romania, cat si persoanelor fizice de alta cetatenie sau apartizi cu domiciliul in tara, cu act de identitate emis de institutiile abilitate prin lege.

Aceste oficii postale clientilor si posibilitatea prezentarii mandatelor postale internationale si achitarii facturii Romtelecom.

Extinderea retelei de oficii informatizate reprezinta o preocupare constanta pentru Posta Romana si se inscrie in planul de dezvoltare prin care compania si-a propus sa asigure clientilor servicii la standarde europene, indiferent de zona in care acestia se afla.

Bucuresti, 6.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *