metalshow

Fii creatorul unui card Visa!

  • Visa şi BRD lansează o competiţie naţională pentru a găsi un nou design de card
    Campania este sprijinită de Gianina Corondan
  • Câştigătorul competiţiei de design de card va câştiga o excursie culturală la Paris iar design-ul va putea fi aplicat ulterior pe unul dintre cardurile Visa emise de BRD

 

Visa şi BRD – Groupe Société Générale lansează astăzi un concurs naţional pe teme artistice, în căutarea unui design de card unic şi reprezentativ pentru valorile pe care România le aduce Uniunii Europene. Concursul se adresează tuturor persoanelor de peste 18 ani, cu înclinaţii artistice. Nu pot participa designeri şi artişti profesionişti.

Provocarea concursului constă în a desena o faţă de card care să arate care sunt valorile, tradiţiile, imaginile şi simbolurile pe care România le aduce Uniunii Europene, începând cu 1 ianuarie 2007. Câştigătorul competiţiei va fi recompensat cu o excursie pentru două persoane într-una dintre cele mai importante capitale culturale ale Europei – Paris, în valoare totală de 4,000 EUR. Câştigătorii locurilor doi şi trei vor primi câte un premiu în valoare de 2,000 EUR şi respectiv 1,000 EUR. Concursul se desfăşoară în perioada 1 noiembrie – 31 decembrie a.c.

"Visa încurajează românii să fie creativi şi să arate valorile pe care consideră că România le aduce Uniunii Europene, din ipostaza de cetăţeni ai noii Europe lărgite. Prin această campanie dorim să marcăm momentul semnificativ al accederii în Uniunea Europeană şi să reconfirmăm angajamentul nostru de a încuraja artişti amatori talentaţi, oferindu-i câştigătorului şansa de a-şi vedea propria creaţie pe cardurile bancare BRD a mii de oameni’’, afirmă Cătalin Creţu, Vicepreşedinte Visa CEMEA.

“Încă de când BRD a intrat pe piaţa cardurilor din România, inovaţia a stat la baza iniţiativelor noastre. Acum un an, BRD a început o campanie promoţională fără precedent, destinată lansării şi promovării unor carduri cu design special, unice în lume, având imaginea celor mai importanţi sportivi români: Nadia Comăneci, Ilie Năstase şi Gheorghe Hagi. Cu acea ocazie, banca noastră a stabilit un record de emitere în cadrul organizaţiei VISA CEMEA. De această dată, vrem să încurajăm inovarea într-un moment istoric: integrarea României în Uniunea Europeană", spune Jean-Baptiste Hueber, BRD – Groupe Société Générale, Director Strategie şi Marketing.

Campania este sprijinită de binecunoscuta Gianina Corondan: “Doresc să felicit Visa şi BRD pentru iniţiativa lor de a face ceva diferit pentru imaginea cardurilor noastre din portofel şi de-a sprijini talentele din România. Cardurile fac deja parte din viaţa noastră de zi cu zi şi de aceea cred că design-ul lor trebuie să ne reprezinte, să vorbească despre noi şi valorile în care credem.”

Participanţii vor crea un design de card Visa, pe o singură faţă, având ca temă de creaţie “Ce aduce România Uniunii Europene”. Creatorii pot folosi orice imagini, simboluri sau reprezentări grafice, cu excepţia următoarelor elemente: fotografii şi portrete ale unor persoane publice sau celebrităţi, simboluri ale partidelor politice şi declaraţii politice, mărci şi produse înregistrate, materiale sau elemente care pot aduce atingere drepturilor culturale şi religioase, precum şi materiale sau elemente cu conotaţie sexuală.

Nu există restricţii privitoare la tehnica de design folosită. Materialele trimise prin poştă trebuie să aibă dimensiunea A4. Propunerile vor fi evaluate de către un juriu ce include reprezentanţi din partea Visa şi BRD, Uniunii Artiştilor din România, Delegaţiei Comisiei Europene şi Gianina Corondan.

Participanţii pot trimite materialele prin poştă la CP 241, OP 1, Bucureşti sau la adresa de    e-mail: carddesign@mmd.ro, până la data de 31 decembrie 2006. Formularul de participare poate fi descărcat de pe site-ul www.brd.ro/carddesign. Pentru mai multe informaţii sună la 021 301 98 25 sau scrie-ne la adresa de e-mail: carddesign@mmd.ro.   

Bucuresti, 3.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *