free download 78 travel guides written by experts

Portalul de business MONEY.ro si Conta.ro si-au unit fortele

Portalul de business MONEY.ro si Conta.ro, cea mai importanta comunitate romaneasca online de profesionisti din domeniul financiar-contabil, si-au unit fortele

MONEY.ro, primul portal de business multibrand din România, şi comunitatea online a profesioniştilor din domeniul financiar-contabil, Conta.ro, au semnat astăzi un acord de afiliere.

În urma acestui acord, traficul contorizat de SATI al MONEY.ro va creşte cu peste 25%, iar vizitatorii portalului de business Realitatea-Caţavencu vor avea acces direct la toate informaţiile vitale din domeniul financiar-contabil şi mai ales la expertiza profesioniştilor din comunitatea CONTA.ro.

“Parteneriatul cu CONTA.ro, o comunitate dezvoltată admirabil în ultimii 7 ani de partenerii noştri de la My Web Master, a venit firesc, având în vedere că dezvoltarea portalului MONEY.ro pentru atingerea poziţiei de lider pe segmentul business până cel târziu la finalul anului viitor, nu ţine doar de producerea şi prezentarea de conţinut general de business, ci şi de dezvoltarea de comunităţi profesionale şi site-uri dedicate anumitor profesii.

Avem deja IQads.ro, pentru zona de media şi advertising, SMARK.ro pentru zona de marketing şi comunicare, Antreprenor.net pentru micile afaceri şi vizăm, evident, şi alte comunităţi profesionale: fie prin lansări organice, fie prin parteneriate”, a declarat Dragoş Stanca, managing director F5 şi membru al board-ului Realitatea-Caţavencu.

“CONTA.ro – 100% contabilitate a primit, de-a lungul timpului, mai multe oferte de parteneriate, însă până acum nu am găsit sinergiile pe care le doream în relaţia cu un mare publisher. Acum, a venit momentul să facem acest pas şi sunt convins că este începutul unei colaborări de durată, care va aduce avantaje ambelor părţi”, a spus Alexandru Pavel, managing partner My Web Master – omul din spatele portalului Conta.ro.

Integrarea comunităţii CONTA.ro în portalul de business MONEY.ro facilitează accesul utilizatorilor interesaţi de contabilitate la un director complex cu firme de contabilitate şi audit, consultanţi fiscali, avocaţi, notari şi executori, dar şi la un set de informaţii utile privind programele de contabilitate şi reglementările legislative specifice, chiar la soluţii pentru probleme punctuale din domeniu.

În plus, userii vor avea posibilitatea de a solicita asistenţa comunităţii de contabili înscrişi pe CONTA.ro adresând întrebări pe “Forumul de discuţii”.

În baza planurilor comune de dezvoltare, MONEY.ro şi Conta.ro urmăresc extinderea acestui parteneriat şi pe parcursul anului 2010, viitoarele proiecte comune urmând a fi comunicate la momentul oportun.

Odată cu afilierea la MONEY.ro, portal dezvoltat şi administrat de compania F5, spaţiile publicitare ale Conta.ro vor intra sub administrarea F5 X-Media, regia de vânzări online, cross-media şi proiecte neconvenţionale a grupului Realitatea-Caţavencu. F5, compania de web a grupului media, va deveni, totodată, reprezentatul în SATI al site-ului CONTA.ro.

Bucuresti, 31.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *