free download 78 travel guides written by experts

Highlight Kenosis in concert pe 4 septembrie la Golden Stufstock

Highlight Kenosis vor sustine un recital la editia din acest an a festivalului Stufstock, pe data de 4 septembrie, incepand de la orele 20.50, pe scena Goblin.

HK participa pentru a doua oara la acest festival, dupa ce au concertat pentru prima data la editia din anul 2008.

Oana Stoica, solista HK: “Am avut o vara plina, cu multe concerte si ne bucuram ca o incheiem in forta la unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de la noi. Abia asteptam intalnirea cu publicul din Vama Veche si ii promitem un recital cu cele mai iubite piese ale noastre. Fiti alaturi de noi pe 4 septembrie!”

In aceasta perioada, HK participa la concursul international Rock The Nation Award, organizat de casa de discuri Nuclear Blast Records, care se desfasoara pe internet in intervalul 15 august- 15 septembrie 2009. Cei care iubesc muzica HK sunt invitati sa voteze trupa la litera H accesand linkul: //award.rockthenation.eu/vote.php. Puteti vota o singura data dand click pe „Highlight Kenosis” pana pe data de 15 septembrie 2009.

Highlight Kenosis se pregatesc de lansarea oficiala a primului lor album, “Glowing”, ce va fi lansat in octombrie. Pana atunci, albumul poate fi ascultat pe www.highlightkenosis.com.

Highlight Kenosis au lansat pe 2 iulie videoclipul piesei “A Drop of You”, acesta fiind prezentat in premiera la MTV Romania. Vizionati clipul la: //www.youtube.com/watch?v=yer7PV95PyU.

Bucuresti, 31.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *