free download 78 travel guides written by experts

PokerStars se lanseaza astazi in Spania

Cel mai mare site de poker online din lume adaugă în portofoliul său licenţa pentru Spania

PokerStars a primit licenţa de operare pentru Spania şi lansează astăzi www.PokerStars.es.

“Spania este o piaţă foarte importantă pentru poker şi include câţiva dintre cei mai buni jucători din lume. Fiind cel mai popular site de poker online din lume, suntem încântaţi să punem la dispoziţia acestei pieţe cea mai bună ofertă de jocuri, cele mai sigure condiţii de joc online, precum şi software-ul nostru recunoscut la nivel mondial”, a declarat Gino Appiotti, Preşedintele pentru Pieţele cu Licenţă de Operare PokerStars – Spania, Italia şi Franţa.

Obţinerea unei licenţe de operare în Spania subliniază decizia PokerStars de a se situa printre primele companii care intră pe pieţe regularizate, atunci când licenţele devin disponibile. PokerStars operează cel mai mare site de poker online din lume şi a dezvoltat cea mai mare comunitate de jucători de poker prin site-urile sale pentru poker online, dar şi ca sponsor de turnee de poker live şi producător de programe TV de poker.

Încă din 2004, când European Poker Tour, cea mai mare serie europeană de turnee de poker live, susţinută de PokerStars, s-a lansat în Barcelona, Spania s-a aflat constant pe harta acestuia, devenind una dintre cele mai populare ţări din circuit. An de an, mii de jucători vizitează Barcelona şi Madrid pentru a concura pentru unele cele mai atractive premii din lumea pokerului. De-a lungul timpului, aceste două oraşe au fost o destinaţie obligatorie pentru zeci de jucători români de poker, timp de câteva săptămâni pe an în perioada verii.

Legile din Spania permit acum rezidenţilor acestei ţări să joace poker online în reţele licenţiate. În acest moment, jucătorii spanioli pot să joace doar cu alţi jucători spanioli, conform cerinţelor legii jocurilor online, care a fost recent aprobată.

“În Spania se află unii dintre cei mai buni jucători de poker din lume. Abia aştept să intru pe www.PokerStars.es şi să joc cu jucători din întreaga ţară,” a declarat Juan Manuel Pastor, membru al echipei spaniole a Team PokerStars Pro.

PokerStars adaugă Spania pe lista sa tot mai mare de licenţe, portofoliul său cuprinzând la ora actuală Franţa, Danemarca, Italia, Estonia, Belgia, Malta şi Insula Man. Ca lider al acestei industrii, PokerStars asigură un mediu sigur, în care jucătorii şi fanii pokerului se pot întrece într-o multitudine de jocuri şi turnee inovatoare sau tradiţionale.

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *