Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Acces Direct lider detasat de audienta

Antena 1 a bătut la dublu Pro Tv

Acces Direct a condus ieri detasat clasamentul de audienţă din intervalul său orar, la nivelul tuturor categoriilor de public. Simona Gherghe a fost luni după amiază cea mai îndrăgită prezenţă de pe micul ecran, emisiunea sa fiind urmărită de peste o jumătate de milion de telespectatori din mediul urban, în medie. Antena 1 a surclasat concurenţa, înregistrând în intervalul emisiunii Acces Direct un număr dublu de telespectatori faţă de principalul competitor Pro Tv.

Simona Gherghe le-a adus şi ieri telespectatorilor cele mai fierbinţi subiecte de pe agenda mondena, oferindu-le acces direct la exclusivităţi şi senzaţionalul adevărat. Acces Direct a fost şi ieri preferatul celor mai mulţi telespectatori, emisiunea de la Antena 1 învingând concurenţa la o diferenţă zdrobitoare. Printre subiectele prezentate ieri de Simona Gherghe s-a numărat şi cazul lui Carmen Bejan, studenta criminală care, de curând a născut un bebeluş mort. Familia lui Carmen învinuieşte pentru această situaţie conducerea penitenciarului şi condiţiile nefavorabile în care sunt ţinute deţinutele, în vreme ce diferite surse susţin că de vină este doar femeia care în timpul sarcinii şi-ar fi administrat diferite substanţe dăunătoare fătului. În platoul emisiunii Acces Direct de ieri s-au aflat soţul lui Carmen Bejan, avocata Paula Iacob, dar şi un reperezentant al penitenciarului în care îşi ipsăşeşte pedeapsa “studenta criminală”. Subiectul a suscitat interesul telespectatorilor care au urmărit în număr foarte mare Antena 1. Astfel, Acces Direct a înregistrat ieri un rating mediu de 5.3 puncte si o cota de piata de 18.6% la nivelul publicului urban, in vreme ce principalul competitor Pro Tv s-a plasat pe locul la doilea, la mare distanta, cu 2.5 % rating si doar 8.6% share.

Cu nouă ediţie inedită Acces Direct, Simona Gherghe îi aşteaptă pe telespectatori şi astăzi. Acuzata de Pepe ca ar fi femeie de moravuri usoare, Oana Zavoranu vine în platoul Acces Direct pentru a răspunde acuzaţiilor care i-au fost aduse.

Pe primul loc în clasamentul audienţelor, Antena 1 s-a situat ieri şi cu Observator 16, In gura presei şi reluarea filmului Pretty Woman.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targeturile all Urban
Perioada 4 iunie 2012

Bucuresti, 05.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *