bucharest tech week 2021

Photoland lanseaza www.photolandimages.ro

Photoland  lanseaza noua versiune a website-ului sau, www.photolandimages.ro, ce are la baza un motor de cautare mult imbunatatit, asezat pe platforme hard si soft de ultima generatie, argumente ce fac din acesta cel mai rapid  instrument de acest tip, de conceptie integral romaneasca.

Pe langa viteza, aceasta versiune aduce cu ea noi filtre pentru cautarea imaginilor. Astfel pe langa clasicul “keyword”, utilizatorii pot acum beneficia si de criterii de selectie date de orientarea imaginii (vertical/orizontal/patrat) sau culoare (color/alb-negru). Punctul forte este optiunea “Advanced search”, cu multitudinea sa de operatori logici ce simplifica selectiile in mod decisiv.

Noul www.photolandimages.ro  incorporeaza 2 campuri pentru introducerea cuvintelor cheie: “search in photoland” si “search in corbis”. Astfel se vor putea face selectii  atat in arhiva Photoland cat si in arhiva Corbis plecand din aceeasi pagina, fara a mai parcurge clasicele link-uri catre alte adrese web. Rezultatele cautarilor vor fi afisate in doua pagini separate, una pentru imaginile gasite in colectia Photoland, cea de-a doua pentru imaginile gasite in colectia Corbis, fapt ce elimina timpii morti dintre incarcarile diverselor home-pages.

Aceasta noua versiune a site-ului www.photolandimages.ro “este o masura a maturitatii profesionale atinse de Photoland, o reafirmare a angajamentului nostru de a fi parteneri de incredere pentru clientii nostri. Practic dead-line-urile extrem de stranse, de care acestia “se bucura”, ne-au impus crearea unui instrument de lucru mai rapid, mai complet!” declara Mihai Carder, Managing Director al Photoland.

Despre Photoland

Photoland este un furnizor de imagini  profesioniste, a carui oferta cuprinde cateva milioane de imagini Rights Managed si Royalty Free, reprezentant al unor colectii importante, printre care Corbis, Masterfile, Mauritius, Superstock.

Bucuresti, 29.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *