Neogen a lansat serviciul Neogen SMS

Neogen, lider regional al serviciilor online, a lansat serviciul Neogen SMS, un serviciu gratuit care vine sa imbunatateasca mijloacele de comunicare intre utilizatorii Neogen.

Noul serviciu se adreseaza tuturor persoanelor care au un cont Neogen si le ofera posibilitatea de a comunica direct cu prietenii din retea prin intermediul mesajelor SMS, indiferent de reteaua de destinatie, printr-o interfata on-line usor de utilizat.

La inregistrare, fiecare utilizator Neogen primeste un credit, echivalent a trimiterii unui SMS. Ulterior, in timp ce isi construieste reteaua de prieteni, pentru fiecare prieten care accepta sa se alatura retelei online si sa devina membru Neogen, utilizatorul primeste trei credite echivalentul a trei SMS-uri.
Prietenul care a acceptat invitatia primeste si el un credit pentru trimiterea unui mesaj text.
Trimiterea se poate face de pe orice calculator care este conectat la internet.

Neogen este focusat in extinderea serviciilor pentru persoane dincolo de calculatorul personal, oferind servicii web pentru telefoane mobile. Neogen a lansat primul serviciu in acest sens, Neogen Mobil si continua sa imbunatateasca oferta pentru utilizatorii de telefoane mobile.

Despre Neogen
Infiintata in anul 2000, compania Neogen SA este lider regional pe piata serviciilor online (locuri de munca, anunturi de vanzare-cumparare si matrimoniale, jocuri, stiri, publicitate, hosting), cu peste 1 milion de utilizatori inregistrati in Romania si peste 400,000 in Bulgaria si Serbia.

Bucuresti, 29.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *