free download 78 travel guides written by experts

Philips prezinta inovatiile in materie de electrocasnice in cadrul IFA Berlin 2008

Royal Philips Electronics a prezentat ultimele produse inovatoare la IFA Berlin 2008, cea mai mare expoziţie internaţională de electronice şi electrocasnice.
   
Desfăşurată în perioada 29 august – 3 septembrie, expoziţia IFA 2008 a constituit cadrul de expunere a celor mai recente inovaţii Philips în materie de produse electrocasnice. De o largă apreciere s-au bucurat produsele de îngrijire – aparatele de îndreptat părul Philips SalonStraight Sonic şi SalonStraight Glamour, aparatul de ras Philips Nivea for Men, dar şi electrocasnicele: purificatorul de aer Philips Clean Air System, fierul de călcat Philips Azur şi colecţia de bucătărie Philips Aluminium. Îndreptarea părului devine supersonică cu noul aparat de îndreptat părul Philips SalonStraight Sonic. Pentru a oferi rezultate excelente, într-un timp redus cu 30%, aparatul de îndreptat părul Philips SalonStraight Sonic este dotat cu tehnologie sonică: vibraţiile distribuie părul uniform pe plăci asigurând îndreptarea lui dintr-o singură mişcare. Părul rămâne sănătos pentru că nu mai este supus temperaturii ridicate de mai multe ori. Datorită pălcilor confecţionate din ceramică nano-diamant, părul alunecă mai rapid şi mai uşor decât în cazul aparatelor de îndreptat părul cu plăci din ceramică tradiţională. Produsul poate fi folosit cu uşurinţă, pentru că este dotat cu afişaj digital care include indicatorul „Ready” şi o închidere automată de siguranţă.

Philips SalonStraight Glamour, dispozitiv de styling pentru toate sezoanele, este un aparat de îndreptat părul polivalent, de nivel înalt, proiectat pentru a da cele mai bune rezultate, putând fi  utilizat împreună cu produse de styling. Philips SalonStraight Glamour este primul aparat de hair styling dotat cu plăci anodizate din titan, care sunt de 8 ori mai durabile decât plăcile convenţionale.

Philips şi Nivea for Men, lideri în tehnologie şi îngrijirea pielii, îşi unesc forţele pentru a defini viitorul bărbieritului şi oferă consumatorilor noul aparat electric de ras Philips Nivea for Men. Acesta oferă un bărbierit umed înglobând totodată toate avantajele bărbieritului electric, rezultând o piele netedă, plăcută la atins şi fără iritaţii. Philips Nivea for Men este dotat cu un sistem unic  de detectare automată a curbelor feţei denumit Philips Flex-Tracker System şi prezintă un design ergonomic ultra-subţire, revoluţionar, nemaiîntâlnit până acum la aparatele electrice de ras.
     
Lansarea gamei de purificatoare de aer Philips Clean Air System în cadrul IFA Berlin 2008 a evidenţiat importanţa menţinerii unei calitaţi înalte a aerului din fiecare locuinţă. Philips Clean Air System sunt proiectate pentru a reîmprospăta aerul din spaţiile închise şi sunt echipate cu un sistem revoluţionar de auto-curaţare în 6 etape, care sterilizează peste 99% din particulele din aer, oferind în acest fel consumatorilor soluţia perfectă pentru un aer proaspat şi sănătos.
    
Philips depăşeşte limitele călcatului cu aburi prin lansarea noului fier de călcat GC4600 Azur Ionic DeepSteam. Acest model revoluţionar poate pătrunde până la 5 straturi de ţesătură cu particulele sale de aburi, umezind materialele greu de netezit într-un mod uniform şi oferind rezultate cu mult superioare.

Philips Aluminium Collection reprezintă cea mai nouă linie de aparate de bucătărie de înaltă calitate, prezentată în cadrul IFA Berlin 2008. Philips Aluminum Collection îmbină frumuseţea aluminiului anodizat cu eficienţa tehnologiei avansate, prezentând consumatorilor o serie de aparate cu un design modern şi finisări de înaltă calitate:

·    Aparatul de bucătărie 3-în-1 este dotat cu cel mai  performant storcător de fructe de pe piaţă, un blender şi un robot de bucătărie la un loc. Are capacitatea de a stoarce, într-o singură operaţiune, 1.25L de suc.
·    Storcătorul de fructe din colecţia Aluminium are o putere de 700W şi un tub de alimentare XXL, astfel încât nu necesită decojirea sau tăierea fructelor în prealabil.
·    Blenderul de mână fără fir, are o cupa mare şi un cuţit special care fac operaţiunile de tocare foarte uşoare.
·    Prăjitorul de pâine cu o putere de 1200W este dotat cu un afişaj LCD şi poate procesa orice fel de pâine, de la croissant, chifle, toast şi până la covrigi.
·    Fierbătorul de apă Philips are o capacitate de 1,5L fiind dotat cu un filtru de o tehnologie avansată, care menţine apa curată pentru o perioadă mai lungă de timp.
·    Blenderul Philips poate amesteca aproape orice datorită motorului puternic de 750W. Butoanele speciale şi display-ul iluminat  simplifică selecţia funcţiilor cum ar fi sfărâmatul gheţii şi amestecarea (puteţi amesteca la consistenţa dorită – moale, groasă şi cremoasă sau îngheţat)
·    Cafetiera Philips Café Gourmet are în dotări un sistem unic pentru prepararea cafelei, care îi oferă acesteia cel mai bun gust şi o aromă deosebită.

Bucuresti, 17.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *