free download 78 travel guides written by experts

Fabrizio Russo si Luca Ralli juriul AdPrint

Fabrizio Russo si Luca Ralli alcatuiesc cea mai noua echipa care s-a alaturat juriului celei de-a 10a editii AdPrint.

De doua ori membru in juriul festivalului de la Cannes, Fabrizio si-a inceput cariera in publicitate in 1979, in pozitia de “creative advisor” pentru diverse branduri. Doi ani mai tarziu a devenit copywriter in cadrul agentiei Lintas Italia, inainte sa se mute McCann Erickson unde a lucrat pentru clienti precum Coca-Cola, Algida, Nestlè si Brooklyn pana in 1994. In 1995 inceput sa lucreze in cadrul agentiei Leo Burnett unde, cativa ani mai tarziu, a devenit Executive Creative Director. In martie 2002, Russo s-a alaturat agentiei TBWA/Italia, unde a detinut pozitia de Chief Creative Officer si Partener pana acum cateva zile cand, la 1 septembrie, Fabrizio a devenit independent si si-a deschis propria agentie – KleinRusso Creative Community.

Colegul sau de echipa, Luca, si-a inceput cariera ca scenograf si costumier de teatru in anii de studentie la “Accademia delle Belle Arti” din Florenta. Dupa terminarea studiilor, s-a mutat la Roma unde a inceput sa lucreze ca ilustrator de benzi desenate pentru o serie de reviste celebre din Italia (Linus, Carta, Cuore). In 1992 Luca a infiintat hot shop-ul creativ Blecchet Production colaborand cu importante agentii de publicitate precum Publicis Italia si Franta, TBWA, Saatchi and Saatchi, Lowe Pirella, Klein Russo.

Cea de-a zecea editie AdPrint va avea loc in perioada 12-15 februarie 2009 la Brasov. Inscrierile in competitie au inceput la 15 septembrie 2008 si se vor incheia pe 19 decembrie 2008.

Pentru mai multe detalii despre competitie: www.adprint.ro.

Bucuresti, 17.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *