Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pharmabusiness prezinta Exclusive Venetian Levintza Show

Spectacolul de modă şi dans pus în scenă de Doina Levintza în Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional în seara de 9 noiembrie a încheiat cu succes primul congres PharmaBussines desfăşurat la Bucureşti.

În stilul deja consacrat, creatoarea a regizat o paradă aparte, în care defilarea manechinelor pe podium a fost punctată de un arlechin dansând, momente de balet şi chiar un “duel” demonstrativ între două tinere floretiste.

Creaţiile vestimentare, accesoriile şi machiajul au urmărit fidel firul poveştii veneţiene – croieli ample, rochii învolte, pălării fanteziste, voaluri cu imprimeuri ample şi măşti veneţiene create de stilişti din pudră şi farduri in nu mai putin de zece ore.

 

Parada s-a încheiat cu aducerea pe scenă a unui tort imens pe care ardeau artificii, flancat de dansatori, modele şi organizatori. “Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil dacă nu am fi fost o echipă. Sper să fim în continuare o echipă pentru a face în continuare totul posibil”, a declarat Dana Cange, Director Executiv al Expand Health Romania şi principalul organizator al congresului anual PharmaBusiness.

Prima ediţie a PharmaBusiness a avut loc în perioada 8-9 noiembrie la Bucureşti şi a reunit farmacişti şi medici din toată ţara. Congresul şi-a propus să devină un eveniment anual de referinţă în domeniu, prin facilitarea profesionalizării, schimbului de bune practici şi networking-ului în industria farmaceutică autohtonă.

Bucuresti, 13.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *