metalshow

Pharmabusiness prezinta Exclusive Venetian Levintza Show

Spectacolul de modă şi dans pus în scenă de Doina Levintza în Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional în seara de 9 noiembrie a încheiat cu succes primul congres PharmaBussines desfăşurat la Bucureşti.

În stilul deja consacrat, creatoarea a regizat o paradă aparte, în care defilarea manechinelor pe podium a fost punctată de un arlechin dansând, momente de balet şi chiar un “duel” demonstrativ între două tinere floretiste.

Creaţiile vestimentare, accesoriile şi machiajul au urmărit fidel firul poveştii veneţiene – croieli ample, rochii învolte, pălării fanteziste, voaluri cu imprimeuri ample şi măşti veneţiene create de stilişti din pudră şi farduri in nu mai putin de zece ore.

 

Parada s-a încheiat cu aducerea pe scenă a unui tort imens pe care ardeau artificii, flancat de dansatori, modele şi organizatori. “Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil dacă nu am fi fost o echipă. Sper să fim în continuare o echipă pentru a face în continuare totul posibil”, a declarat Dana Cange, Director Executiv al Expand Health Romania şi principalul organizator al congresului anual PharmaBusiness.

Prima ediţie a PharmaBusiness a avut loc în perioada 8-9 noiembrie la Bucureşti şi a reunit farmacişti şi medici din toată ţara. Congresul şi-a propus să devină un eveniment anual de referinţă în domeniu, prin facilitarea profesionalizării, schimbului de bune practici şi networking-ului în industria farmaceutică autohtonă.

Bucuresti, 13.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *