metalshow

Peste 500 de persoane au participat la walkathonul ECCO

Sambata, 1 noiembrie 2014, ECCO a deschis primul sau magazin din Sibiu, ocazie cu care a organizat un eveniment special, intitulat "La pas prin Sibiu".

Sub sloganul "Walking together. Helping together" ("Ne plimbam impreuna. Ajutam impreuna"), peste 500 de persoane au participat la walkathonul organizat de ECCO in parteneriat cu Asociatia WeHelp Sibiu, Muzeul National Brukenthal si Liga Absolventilor si Studentilor de la Stiinte politice si Relatii internationale.

Avand ca punct de plecare magazinul ECCO, walkathonul a atins cele mai importante obiective turistice din centrul orasului: Muzel Brukenthal, Casa Calfelor, Pasajul Scarilor, Casa Cizmarilor, Turnul Sfatului, Podul Minciunilor, Casa Aurarilor si Casa Haller. La final, participantii au primit cadouri, dulciuri, sampanie si au beneficiat de 20% reducere la toata colectia ECCO.

Pentru a celebra deschiderea noului magazin ECCO, precum si cei 10 ani de existenta in Romania, ECCO a donat asociatiei WeHelp Sibiu cate 10 lei pentru fiecare participant la plimbare. Astfel, 5.110 lei au fost directionati pentru a reduce abandonul scolar din municipiul Sibiu. "Acest gest de caritate contribuie la desfasurarea proiectului «Ajuta copiii din familii defavorizate sa mearga la scoala!». Fiind un proiect care are nevoie de fonduri stabile, aceasta donatie este foarte binevenita, prin urmare multumim ECCO pentru increderea acordata si sustinerea oferita", a declarat Ioana Dancanet, reprezentanta fundatiei WeHelp Sibiu.

Magazinul ECCO din Sibiu este situat pe Str. Nicolae Balcescu (la parterul Camerei de Comert) si este cel de-al 20-lea magazin din reteaua ECCO Romania.

Bucuresti, 03.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *