free download 78 travel guides written by experts

Serialul “Downton Abbey” nu o lasa sa doarma pe Simona Gherghe

Sezonul 2 al celui mai iubit serial britanic începe astăzi, de la ora 23.00, la Euforia TV

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii “Acces Direct”, de la Antena 1, nu ratează niciun episod al serialului britanic “Downton Abbey”, difuzat în fiecare luni seară, de la ora 23.00, la Euforia TV. “De ceva vreme, somnul mi-a fost dat complet peste cap… N-a trecut noapte, fără să mă prindă ora două trează. Nu, n-a fost nici lună plină, n-am băut nici prea multă cafea, nu am insomnii. Mi-am descoperit o nouă «plăcere vinovată», care se numeşte… «Downton Abbey». E un serial care m-a prins atât de rău, încât, iată, i-am dedicat câte o jumătate de noapte.

Pe scurt, e povestea unei familii de nobili englezi, cu intrigi de curte, povesti de dragoste, rochii mi-nu-na-te, bijuterii şi coafuri inspiraţionale. Îmi plac actorii, decorurile, castelul, tot! Mai nou, am început să beau şi ceai… Şi astept ziua de luni, să mai văd un episod! Vi-l recomand”, a declarat pe facebook vedeta de la Antena 1.

Apreciat de-a lungul timpului de criticii americani şi britanici pentru scenariul bine structurat şi personajele complexe, producţia a primit cele mai multe nominalizări din istoria premiilor Emmy, 27 la număr, a câştigat şi un Glob de Aur pentru cel mai bun serial. De asemenea, “Downton Abbey” a fost lider de audientă pe segmentul său orar, atât pe ITV (Anglia) şi PBS (USA), devenind cel mai cunoscut serial britanic din lume.

În premieră, la Euforia TV astă seară, de la ora 23.00, se va difuza cel de-al doilea sezon.

Bucuresti, 03.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *