free download 78 travel guides written by experts

Peste 300 de firme inscrise la cel mai mare Targ Online de Joburi din Romania, organizat de BestJobs

A sasea editie a Targului Online de Joburi organizata de BestJobs.ro, cea mai importanta manifestare de acest fel din online-ul romanesc, a luat sfarsit.

Evenimentul s-a desfasurat in perioada 15 Octombrie- 5 Noiembrie, si a reprezentat o sansa reala pentru candidatii din toate domeniile de a obtine un loc de munca in compania preferata, in departamentul dorit, de a se promova in fata unor companii de elita. Targul online de joburi a constituit pentru firme oportunitatea perfecta de a-si promova brandul de angajator si posturile vacante din companie.

Actiunea s-a bucurat de un real succes in randul candidatilor si al angajatorilor deopotriva. Inscrierea companiilor s-a putut face pe tot parcursul targului, iar acestea au beneficiat de standuri de prezentare (cu descriere text, logo, linkuri etc), pe BestJobs. Cele 315 companii inscrise la targ au generat un numar total de 87,409 de aplicari, media fiind de 277 de aplicari per angajator, in crestere cu peste 35% fata de editia precedenta. Cele mai multe aplicari le-au inregistrat departamente ca:
Financiar – 15254 aplicari,
Vanzari – 15048
Marketing/PR – 12,124
Management – 9,803
Client Service – 9,216
IT – 4,896
Juridic – 10,010
Productie/Inginerie/Constructii – 3,732

Comparativ cu editia din toamna anului 2007, cele mai spectaculoase cresteri ca si rata de aplicare le-au avut domeniile Juridic (+300%), Financiar (+80%) si Vanzari (+78%). Domeniul Management a fost singurul cu o evolutie negativa (– 12%), o consecinta a perioadei de incertitudine economica ce se reflecta si asupra pietei de recrutare, amplificand importanta factorului de stabilitate profesionala inclusiv pentru pozitiile superioare. La targ a putut participa gratuit, orice persoana care a avut un CV in format BestJobs, respectiv companiile interesate de crearea unei baze de date cu candidati potriviti pentru eventualele posturi vacante.

"Prin numarul mare de companii participante si prin diversitatea ofertelor active, Targul de Joburi BestJobs a reusit sa devina nu doar un eveniment de referinta pe piata de recrutare din Romania, dar mai ales un instrument util care faciliteaza simultan evolutia profesionala a candidatilor si procesul de recrutare pentru angajatori" a declarat Dan Andrei Frunza, Marketing Manager BestJobs.ro.

Bucuresti, 13.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *