free download 78 travel guides written by experts

BitDefender te premiaza!

Dacă eşti utilizator UNIX, participă la campania de testare beta a scannerului antivirus!

Cei mai originali testeri vor câştiga premii substanţiale

BitDefender® anunţă lansarea campaniei de testare a noii versiuni Beta pentru Scanerul Antivirus BitDefender destinat utilizatorilor UNIX.

BitDefender Antivirus Scanner este dezvoltat pentru sistemele Linux şi FreeBSD şi are la bază motoarele de scanare BitDefender certificate şi premiate la nivel mondial, care execută la cerere scanarea sistemelor împotriva ameninţărilor malware.

La sfârşitul perioadei de testare, BitDefender va oferi testerului care va trimite cea mai originală rezolvare unor buguri, o licenţă pentru o soluţie business la alegere, Windows sau Linux, care poate fi utilizată până la 35 de calculatoare. Alte premii importante constau dintr-un iPod Touch de 16GB şi diverse soluţii BitDefender destinate sistemelor desktop. Pentru a participa la campania de testare a versiunii beta vă puteţi înregistra şi descărca chiar acum produsul de la Centrul de Testare Beta

Versiune beta a Scannerului Antivirus pentru UNIX propune diverse funcţionalităţi, printre care:
· scanner la cerere
· semnături malware şi update-uri ale motoarelor de căutare
· integrarea meniului în cele mai întâlnite module de interfaţă (KDE şi GNOME)
· module auxiliare open source pentru trei fişiere de administrare precum: Konqueror (KDE), Nautilus (GNOME) şi Thunar (Xfce)
· suport pentru arhitecturile x86 şi amd64
· disponibil pentru sistemele gcc-4.x
· disponibil în mai multe limbi de circulaţie internaţională

Campania de testare Beta subliniază dorinţa BitDefender de a asculta şi a răspunde nevoilor de securitate ale clienţilor săi si de a putea astfel satisface pe deplin cerintele de securitate ale acestora. Clienţii vechi, dar şi cei care abia acum descoperă produsele BitDefender vor putea astfel să se familiarizeze cu noile produse şi să trimită feedback-ul lor. Lansând produse în testare Beta şi provocând publicul general să le supună celor mai diverse teste, BitDefender reuşeşte să ofere produselor finale o calitate înaltă, materializata prin concepera celei mai performante tehnologii de securitate a datelor din lume.

“Testarea versiunilor beta este cea mai eficientă metodă de a ne asigura funcţionalitatea perfectă a produselor BitDefender”, a declarat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, BitDefender. “Ne bazăm pe interesul comunităţii în testarea versiunilor beta şi astfel în a ne ajuta să dezvoltăm la final un produs care să ofere protecţia necesară utilizatorilor UNIX”.

Scannerul Antivirus BitDefender pentru Unix este disponibil gratuit pentru publicul larg şi va fi disponibil testării în perioada 12 noiembrie – 15 ianuarie 2009. Click aici pentru a te înscrie în cursa pentru premiile BitDefender!

Bucuresti, 13.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *