free download 78 travel guides written by experts

NBC Universal Global Networks va invita la Conventia de Comunicatii prin Cablu 2008

NBC Universal Global Networks va participa la cea de-a 13-a ediţie a Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu în calitate de expozant şi Sponsor Patron, oferind partenerilor săi ocazia de a explora întregul său portofoliu prezent în România: Hallmark Channel, Movies 24, SCI FI Channel, Universal Channel şi KidsCo. 

Convenţia de Comunicaţii prin Cablu, organizată în perioada 18 – 19 noiembrie la J. W. Marriott Bucharest Grand Hotel, va beneficia, din partea NBCUGN, de prezenţa lui Colin Mcleod, Managing Director CEE, şi a celor doi directori de canal pentru Europa Centrală şi de Est, Beata Stepien şi Nikol Graville.

Portofoliul NBC Universal Global Networks în România:
Universal Channel vă promite o lume plină de distracţie, un divertisment ingenios pus în scenă de personaje remarcabile printr-un mix de programe-blockbustere hollywoodiene şi seriale premiate în întreaga lume.

SCI FI Channel, un loc “unde imaginaţia prinde viaţă”, este dedicat genurilor SF, fantasy, horror şi paranormal. Grila de programe include filme originale care n-au mai fost difuzate în România până acum, dar şi blockbustere şi filme SF clasice excepţionale.

Hallmark Channel reprezintă locul dramelor captivante care te ţin cu sufletul la gură şi care oferă paletă întreagă de genuri, 24 de ore din 24.

Movies 24 este un canal dedicat filmelor special create pentru micul ecran, produse şi distribuite de unele din cele mai mari studiouri din lume printre care se numără Sony, MGM şi Paramount.

KidsCo este un canal dedicat atât copiilor cât şi întregii familii, oferind zone de programe diferite – Zona Preşcolarilor (un loc special pentru cei mici), Zona Şcolarilor şi Zona Familiei.

Cu un portofoliu de brand-uri puternice şi o distribuţie internaţională în peste 117 ţări, NBC Universal este lider mondial în industria de media şi entertainment.

În perioada 18 – 19 noiembrie, echipa NBC Universal vă aşteaptă la standul său din sala Constanţa din cadrul Convenţiei de Comunicaţii prin Cablu 2008.

Bucuresti, 13.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *