Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Peste 2500 de articole, scrise si jurizate in competitia de blogging creativ SuperBlog 2015

În perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2015 s-a desfășurat cea de-a 11-a ediție a competiției de blogging creativ SuperBlog, timp în care circa 200 de bloggeri din toată țara s-au întrecut în 24 de probe, pe diverse teme. Sâmbătă, 12 decembrie a.c., circa 70 de participanți din toată țara – deopotrivă bloggeri, sponsori și parteneri ai competiției – au avut prilejul să se cunoască și offline, la Gala de premiere SuperBlog 2015, găzduită de hotelul Golden Tulip Times din București. Seara s-a încheiat cu o distracție de pomină la Berăria H.

Lansată sub sloganul „Simțuri ascuțite, pană fină”, competiția a atras la start 212 bloggeri din toată țara, ba chiar și câțiva din diaspora, din care 162 au participat efectiv, iar 77 au scris la toate cele 24 de probe propuse de sponsorii SuperBlog 2015, din diverse domenii de activitate. Astfel, mânuitorii condeiului virtual și-au demonstrat abilitățile de a scrie pe teme dintre cele mai diferite, de la componente IT, scule și electrocasnice, servicii bancare sau hoteliere, certificate energetice și ștampile, până la flori, cosmetice, parfumuri și produse de îngrijire personală, brânzeturi și suplimente nutritive, comunități online sau vacanțe. Au fost înregistrate și jurizate 2537 de articole și s-au acordat 293 premii, în valoare totală de peste 37.000 lei.

La final, punctele acumulate pe parcursul competiției le-au desemnat câștigătoare pe clujeanca Ioana Moldovanu, clasată pe locul al treilea, cu blogul ioanaspune.ro, Maria Călin din Galați, autoarea mai multor volume de poezii și bloggeriță pe copaculcuvise.ro – pe locul secund, iar trofeul SuperBlog 2015 și premiul de 3000 lei cash au ajuns la Cornelia Crina Popa din Ploiești, participantă cu blogul nimicurifantezii.blogspot.ro.

“Pentru mine, SuperBlogul încheie o etapă în viaţă, aceea în care am încercat ceva cu totul inedit, şi deschide o uşă spre alte posibilităţi. Nu am crezut că, intrând în ceea ce am considerat o competiţie online ca oricare alta, aveam să sfârşesc prin a învăţa atât de multe lucruri noi, explorându-mi propriile limite şi deseori depăşindu-le. Dar cele mai importante au fost lecţiile învăţate de la organizatori, sponsori şi participanţi, lecţii despre seriozitate, muncă susţinută, despre creativitate sau despre prietenie. Cred că fiecare câştigător al SuperBlogului este, într-un fel sau altul, modelat de experienţele anterioare din cadrul competiţiei şi de interacţiunile cu ceilalţi. Nimeni nu poate câştiga de unul singur, ci numai observându-i cu atenţie pe cei alături de care a luat startul. Până la urmă, contează şi cu cine călătoreşti, nu numai destinaţia finală. Iar eu nu voi uita niciodată această călătorie minunată!”, a declarat Cornelia Crina Popa.

Delaco, sponsor cu tradiție al competiției, acordă, pentru al treilea an consecutiv, premiul „Cel mai mare Fan Brânză” constând în greutatea bloggerului în brânză, câștigat, în ediția aceasta, de Alexandra Enache din Roman, județul Bacău, la care vor ajunge 44 kg de brânzeturi.

Pe lângă premiile în bani sau produse câștigate pe parcursul competiției, la probele la care au obținut cele mai mari punctaje, la final, finaliștii primesc diplome și premii suplimentare, în funcție de locul ocupat în clasament. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Sponsorii SuperBlog 2015 sunt Banca Transilvania, BateriiAuto.net, BucheteTrandafiri.ro, Chic-Elite, CND Turism – Vacanțe Speciale, Colop, COTY, Delaco, Elastimpex, Enermed Impex (Avizez.ro), Casa de modă ELLIS by Eli Lăslean, Farmec, GTools, hotelul Golden Tulip Times din București, MagazinulDeCani.ro, MarketOnline.ro, Nutrivita, Total Pro Beauty, Tshirts.ro.

"Fiecare final de an ne găsește pregătind cadourile pentru câștigătorii SuperBlog. E deja o tradiție de care nu vrem să ne despărțim curând! Le mulțumim frumos tuturor concurenților pentru participare, a fost o adevărată plăcere să le citim articolele. Vă dorim și vouă, și lor sărbători frumoase și multă inspirație pentru ediția următoare!" – Alina Dragoș, PR Manager Farmec

“Superbloggerii au reușit să ne surprindă plăcut și de această dată și ne bucură să vedem că, de la o ediție la alta, se alătură acestei competiții tot mai mulți oameni creativi. Suntem mândri că facem parte din această comunitate frumoasă și așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție SuperBlog, cu tot ceea ce implică ea: emoție, jurizare, deadline-uri și consum exagerat de cafea. MarketOnline le mulțumește atât bloggerilor participanti, cât și echipei SuperBlog, pentru efort și implicare.” – Daniela Tudosă, PR & Marketing MarketOnline

"Ne bucurăm că în 2015 am fost invitați să fim parteneri ai uneia dintre cele mai prestigioase competiții de creativitate din blogosfera românească. Tema susținută de noi a fost una actuală, căci azi, mai mult decât oricând, alimentația are un rol crucial în starea de bine a fiecăruia dintre noi, fapt dovedit și de interesul suscitat de această probă. Felicitări tuturor participanților și în special organizatorilor, care contribuie prin efortul lor la profesionalizarea blogosferei de la noi." – Adelina Păsat, Director Comercial Nutrivita Marketing și Distributie

"Am fost onorați să participăm la Gala de premiere SuperBlog 2015 și mulțumim pe această cale organizatorilor pentru invitație. Ne-am bucurat să cunoaștem participanții noi la concurs și să îi revedem pe cei cunoscuți deja. Încurajăm în continuare acest eveniment minunat și vrem să vă fim alături și în edițiile viitoare!" – Oana Popescu, Sales Director CND Management Solutions (VacanteSpeciale.ro)

Parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Loopaa, Mujer.ro, Orizonturi Literare, PRwave, RadioLynx.ro, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor, alături de blogurile partenere abisurile.com, ArenaIT.net, cristinalincu.wordpress.com, danielbotea.blogspot.ro, ExTraViTa.ro, mnealui.info, Robintel.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, SexulSlab.info, Tehnocultura.ro, tulips-and-sparkles.blogspot.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

Bucuresti, 17.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *