free download 78 travel guides written by experts

Peroni Sport – spiritul italian intra in lumea sportului

Incepând cu vara 2010, spiritul „nastro azzurro” caracteristic berii premium italiene Peroni Nastro Azzurro, intră în lumea sportului. Noua platformă de comunicare, „Peroni Sport”  vizează consumatorii în mod direct, şi are ca obiectiv extinderea unor  experienţe precum petrecerile „Summer Ambientalia prin crearea unui context în care aceştia să se bucure de viaţă cu pasiune şi stil, alături de prieteni.

La sârşitul unei zile pline, al unei săptămâni încărcate, sportul este un bun prilej de socializare, o excelentă ocazie de a petrece timp în compania prietenilor care împart aceeaşi  pasiune, fiind urmat de un moment de destindere în jurul unei băuturi reconfortante.

“Sportul  face parte din bucuriile vieţii, iar Peroni Sport împrumută  spiritul autentic italian – pasiunea de a trăi înnăscută şi “ştiinţa” de a te bucura de tot ce are viaţa de mai bun oferit. De regulă, sportul practicat  este în armonie cu stilul de viaţă, reflectă calităţile şi conturează imaginea unei persoane în societate.  Pentru consumatorul Peroni – o persoană căreia îî place să trăiască viaţa la maxim şi acordă o atenţie deosebită imaginii sale,  sportul impune o anumită ţinută  şi eleganţă. De aceea, în această vară Peroni Nastro Azzurro te invită să practici  sporturi de apă precum water-ski, ski-jet şi yachting sau tenis”, declară Renaud Thiers, Global Brands Director, URSUS Breweries.

Asocierea dintre Peroni Nastro Azzurro şi sport este declinată într-o promoţie pentru consumatori, derulată  în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Bacău şi în activări desfăşurate în aceste oraşe dar şi pe litoral. Astfel, în fiecare week-end, până pe 22 august, pasionaţii de sporturi nautice sunt aşteptaţi pe plaja Peroni din incinta Cafe del Mar din Mamaia, pentru un sfârşit de săptămână de relaxare cu stil alături de prieteni. In fiecare vineri, sâmbătă şi duminică pot fi câştigate o mulţime de premii dinamice, împreună cu fiecare sticlă sau draft de Peroni Nastro Azzurro achiziţionată. Premiile sunt fie instant (ochelari de soare, prosoape de plajă, tricouri) fie dau acces la zona de sport, prilejuind o plimbare cu ski-jet-ul, water-ski-ul sau catamaranul. Promoţia pentru consumatori se derulează în intervalul 2 -22 august, sub sloganul „Trăieşte viaţa cu pasiune şi stil” şi are premii în valoare de aproximativ 19.000 Euro. Toţi cei care cumpără oricare 6 pack Peroni Nastro Azzurro, pot câştiga zilnic un ceas sport de mână Alessi sau un abonament  la o bază sportivă şi intră în cursa pentru marele premiu constând într-un week-end prelungit în Italia pentru câştigător şi încă trei prieteni. 

Bucuresti, 04.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *