metalshow

„Hidroplasto®” a investit intr-o fabrica de usi si ferestre din PVC cu geam termopan

¤ Uşi şi ferestre de calitate 100% germană, la preţuri 100% româneşti

¤ Compania „Hidroplasto®”, unic reprezentant în România al concernului german BESAGROUP, a inaugurat o fabrică de uşi şi ferestre marca ROPLASTO.
¤ Investiţia s-a realizat pe un teren cu suprafaţă de 10.600 metri pătraţi, din Botoşani, într-o zonă care resimte acut lipsa locurilor de muncă.
¤ Fondurile necesare implementării acestui proiect investiţional au fost asigurate de catre Hidroplasto®.

Compania germană ROPLASTO oferă pe toate meridianele lumii, de peste 50 de ani, profile PVC de cea mai înaltă calitate, pentru sisteme de tâmplarie pentru uşi şi ferestre cu geam termopan, destinate să satisfacă cele mai stricte exigenţe. Seriile de profile PVC marca ROPLASTO sunt caracterizate printr-o mare diversitate, fiind adaptabile atât pentru construcţia de tâmplărie PVC clasică, precum şi pentru soluţii constructive complexe, din categoria celor întâlnite în faţadele poliedrale, acoperişurile-pergolă, cupolele vitrate.

Noua unitate de producţie de uşi şi ferestre din Botoşani respectă toate exigenţele de fabricaţie ale firmei germane, atingând, astfel, parametrii de calitate care au impus marca ROPLASTO în întreaga lume.Solutiile complexe si inteligente introduse in fiecare element ce compun sistemul fac ca Hidroplasto® sa fie unul dintre cei mai important producatori de ferestre si usi din pvc cu geam termopan marca Roplasto din Romania . În procesul de execuţie se utilizează profile ROPLASTO şi feronerie Roto şi Winkhaus. Utilajele, ca şi celelalte sisteme folosite în fabrică sunt realizate în Germania, iar angajaţii au beneficiat de stagii de specializare în Germania.

Compania „Hidroplasto®” este furnizor pentru România al profilelor ROPLASTO, având, astfel, posibilitatea de a oferi un raport optim calitate-preţ pentru toate sortimentele. La aceasta se adaugă avantaje esenţiale pentru clienţi: consiliere de specialitate, transport, montaj şi mentenanţă gratuită oriunde în ţară, precum şi garanţie pe viaţă pentru produsele şi lucrările oferite. De asemenea, la solicitarea clienţilor, pot fi executate şi comenzi speciale.

„Ca urmare a numeroaselor semnale pozitive primite din piaţă, intenţionăm ca în perioada imediat următoare să extindem această investiţie, astfel încât să venim în întâmpinarea clienţilor cu o ofertă completă, la preţuri imbatabile şi în condiţii de calitate ireproşabile”, a declarat Larisa Carligeanu, director adjunct al „Hidroplasto®”.

Compania Hidroplasto® face parte din concernul german Besagroup si este furnizorul complet de produse si tehnologii in constructii. Specializata in sisteme complete de hidroizolatii , sisteme complete de etansare a rosturilor , sisteme complete pentru dilatatie , profile pentru imbinari simple si mobile , sisteme complete pentru poduri (lagare si suporti elastomerici , dispozitive de acoperire a rosturilor ) , firma detine toate certificarile europene ,iar prin echipele specializate executa lucrari de inalta complexitate cu garantii de pana la 39 de ani.

Compania Hidroplasto® face diferenta prin calitate si lucrul bine facut.

Bucuresti, 04.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *