Pepe il scuipa pe Bleont, iar Ghimisi e fascinat de buzele lui Jorge

Una dintre cele mai amuzante probe la “Totul e permis”, show ce se va difuza duminică, 12 ianuarie, este cea intitulată Suflă și gooool!

Cele două echipe, formate din Lucian Ghimiși (portar) și Pepe, respectiv Jorge (portar) și Claudiu Bleonț, vor juca fotbal, dar într-un mod foarte original. Singura parte din corp pe care au voie să o folosească în timpul partidei este… capul, care însă nu poate fi mișcat. Astfel, mingea poate fi deplasată în teren doar suflând în direcția ei.

“Măi, mă doare capul! N-am mai râs așa, jur, de nu știu câți ani!!!”, a reușit să spună Jorge, la încheierea partidei. La rândul său, Lucian și-a manifestat fascinația pentru buzele lui Jorge și pentru modul în care acesta le-a folosit pe terenul de joc. „Eu nu am putut să apăr, pentru că eram fascinat de Jorge. Tu n-ai văzut câtai buzele are?! Nici Black Beauty nu are buzele lui Jorge!!!”, se minuna el către prezentatorul Cosmin Seleși. “La doi zero deja, Pepe nu mai juca, era doar preocupat să-l scuipe pe Claudiu…”, a continuat Ghimiși. Fapt confirmat de Claudiu Bleonț, care era foarte amuzat de cele întâmplate. “Ce m-a mai scuipat Pepe!”, repeta el, cu veselie mare.

Cum se desfășoară originala partidă de fotbal, vedeți duminică, 12 ianuarie, de la ora 20.30, la “Totul e permis”.

Bucuresti, 09.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *