free download 78 travel guides written by experts

Pentru strategia sa inovatoare de responsabilitate corporate, Sonae Sierra

primeşte certificatul pentru sistemul de administrare a siguranţei şi sănătăţii
 
·    Prima companie europeană din domeniu, certificată cu standardul OHSAS 18001

Sonae Sierra a primit certificatul pentru sistemul de administrare a siguranţei şi sănătăţii în conformitate cu OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Assessment Series), devenind astfel prima companie europeană certificată în sectorul centrelor comerciale.
Certificatul pentru sistemul de administrare a siguranţei şi sănătăţii este eliberat de TUV Rheinland, lider mondial în domeniul certificării, şi recunoaşte Sistemul de Siguranţă şi Sănătate Sonae Sierra cât şi aplicaţiile practice implementate de companie în cadrul centrelor sale.

OHSAS 18001 este standardul care validează Sistemul de Administrare (la fel ca ISO 9000 şi ISO 14000) ce asigură un spaţiu de lucru în conformitate cu normele de siguranţă şi sănătate, funcţionând ca o unealtă ce permite companiilor să îşi administreze şi să îşi controleze nivelele de performanţă, potrivit scopurilor, politicilor şi planurilor de acţiune stabilite de companie.

Sonae Sierra a dezvoltat o cultură a siguranţei şi sănătăţii, atât în întreaga companie cât  şi în centrele sale comerciale, implementând măsuri de siguranţă in concordanţă cu obiectivele şi politicile sale, având ca scop minimizarea potenţialelor riscuri derivate din activitatea sa.

Una dintre principalele acţiuni promovate de Sonae Sierra în acest sector a fost proiectul PERSONAE, care are scopul de a preveni şi anticipa accidentele, astfel încât să protejeze angajaţii şi orice alte persoane care interacţionează cu compania. “Zero accidente” este scopul pe care Sonae Sierra doreşte să îl atingă.
Distins cu “DuPont Safety Award for Visible Management Commitment”, în 2007, şi cu Premiul ECO din partea Camerei Americane de Comerţ în 2006, PERSONAE reprezintă o investiţie de şase milioane de Euro. Aceasta include centrele comerciale Sonae Sierra din Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, România şi Brazilia, fiind dezvoltată în trei trepte diferite care au durat patru ani (din 2004 până în 2008). De-a lungul celor trei trepte, mai mult de 70.000 de oameni au fost implicaţi, incluzând angajaţi Sonae Sierra, chiriaşi şi furnizori de servicii.

Bucuresti, 16.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *