free download 78 travel guides written by experts

MaxCAD International doneaza software

Universităţii Politehnica din Timişoara

MaxCAD International, distribuitorul european al CadApps Australia, donează aplicaţii software de proiectare în infrastructură Universităţii Politehnica din Timişoara în valoare comercială de 60.000 de euro. Licenţele software Advanced Road Design vor fi utilizate în cadrul programului de master „Infrastructuri pentru transporturi”.
Ing. Florin Balcu, directorul general al MaxCAD Internaţional, va participa astăzi la deschiderea oficială a masterului de „Infrastructuri pentru transporturi” din cadrul Facultăţii de Construcţii, prilej cu care va anunţa donaţia licenţelor software Advanced Road Design (ARD).

„Studenţii vor avea de acum avantajul de a învăţa în cadrul programului de master una dintre cele mai productive aplicaţii de pe piaţă pentru proiectarea infrastructurii. Advanced Road Design este deja utilizat pe scară largă în practica de proiectare românească, studenţilor fiindu-le astfel util să se specializeze în proiectare cu cele mai bune instrumente software. Pe de altă parte, infrastructura României are proiecte imense, iar studenţii, viitorii absolvenţi, reprezintă forţa care poate contribui semnificativ la evoluţia infrastructurii. MaxCAD Internaţional are încredere în noua generaţie de proiectanţi în infrastructură punându-le la dispoziţie software performant”, a declarat Dl. Florin Balcu, director general MaxCAD Internaţional.

Anterior, MaxCAD Internaţional a organizat programe de donaţie către Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti şi Universitatea Politehnică din Cluj, de software ARD şi alte aplicaţii de proiectare în infrastructură valoarea totală a donaţiilor către universităţi fiind de 300.000 de euro.

Aplicaţia software Advanced Road Design (ARD) este un instrument de proiectare recunoscut deja în România pentru eficienţa cu care ajută proiectanţii în proiectarea drumurilor din România, fiind utilizată pe scară largă în practica proiectării. Având implementate standardele de proiectare româneşti pentru drumuri, ARD vine să completeze aplicaţiile Autodesk de proiectare, îmbunătăţind substanţial productivitatea proiectării. Diwi Consult Internaţional, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, Drumex, Via Logiq, Via Procons, ARDrum Consult, Vora Braşov, Rutexpert şi multe alte firme de proiectare din toată ţara folosesc cu succes aplicaţia ARD.

Bucuresti, 16.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *