metalshow

Pentru o zi, Paula Seling a spălat maşinile vecinilor

Imagini inedite duminică, 20 noiembrie, de la ora 16.00, la „Duelul pianelor” (TVR 2 şi TVR HD)

Ediţia emisiunii „Duelul pianelor”  de duminica trecută a fost câştigată de Ovi – care a provocat-o pe Paula să petreacă o zi la o spălătorie auto şi să muncească îla fel ca orice alt angajaţ de acolo.

În plus, spălătoria aleasă nu a fost una oarecare, ci din Bucureştii Noi, zona în care Paula locuieşte şi unde clienţii sunt, într-o bună măsură, chiar vecinii artistei.

Aşa că nu mică a fost surpriza clienţilor să constate că responsabilă cu curăţenia maşinilor lor era chiar Paula Seling. Îmbrăcată într-o salopetă de lucru, înarmată cu lavete şi cizme de cauciuc, Paula a urmat conştiincioasă toate etapele necesare pentru ca maşinile să fie curăţate la interior şi exterior.

Cert este acum că, în urma acestei experienţe, lupta dintre Paula şi Ovi se ascute. Iar Adrian Enache va avea o sarcină din ce în ce mai grea să “arbitreze” cu succes duelul celor doi, mai ales că în această săptămână, alături de ei vor fi prezenţi: Adriana Trandafir, Cream, Gelu Voicu şi Adrian Păduraru.

Cum s-a descurcat Paula la spălătoria auto, ce noi probe vor avea cele două tabere combatante şi cine va câştiga ediţia din această săptămână – puteţi afla duminică, 20 noiembrie, de la ora 16.00  – urmărind „Duelul pianelor” – la TVR 2 şi TVR HD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *