Kinodiseea

Pentru Dremel, atasamentele si accesoriile fac diferenta

Dremel se gândeşte şi la cei al căror buget a fost afectat de situaţia financiară actuală, dar care vor să dea o ‘’faţă’’ nouă casei lor şi să fie generoşi cu cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Astfel, cu mai puţini bani pentru a cumpăra sau a angaja pe cineva să facă îmbunătăţirile din casă, specialiştii Dremel ne atrag atenţia că este timpul să fim creativi. Instalarea de spoturi luminoase, decorarea ghivecelor de teracotă, sculptarea ’’profesionistă’’ a bostanilor, personalizarea lumânărilor de Crăciun sau îndepărtarea mortarului dintre plăcile de faianţă şi gresie au o soluţie comună: unelta Dremel 300 sau 400. Astfel, pentru efectuarea tuturor acestor operaţiuni şi a multor altora, este de ajuns o singură ustensilă de lucru, deoarece în cazul unealtei Dremel 300, ataşamentele şi accesoriile fac diferenţa.

Dremel pune la dispoziţia clienţilor săi gama de ataşamente care cuprinde seria pentru tăieri lineare şi circulare, un ataşament mini fierăstrău şi o trusă pentru îndepărtarea mortarului dintre plăcile de gresie şi faianţă, o trusă de tăiere a plăcilor de faianţă, o trusă de tăiere multifuncţională, o masă de şeping şi frezare, un dispozitiv de rectificare şi frezare, un dispozitiv de unghi drept, precum şi un dispozitiv de ascuţire a maşinii de tuns iarbă şi a lanţurilor de ferăstrău.

Ataşamentul pentru tăieri lineare şi circulare este o unelată creată pentru tăierea în linie dreaptă şi perfect circular în orice material, spre exemplu pentru instalarea de spoturi luminoase.

Dispozitivul mini fierăstrău, model 670, transformă unealta Dremel într-un fierăstrău circular pentru tăieri fine, curate şi drepte, în orice tip de lemn: perfect pentru a putea decupa în jurul unei ţevi de radiator, pe o podea din parchet laminat.

Trusa pentru îndepărtarea mortarului, model 568, are un dispozitiv care îndepărtează mortarul dintre plăcile de gresie şi faianţă şi dalele de pavaj.

Trusa de tăiere a plăcilor de faianţă, model 566, are un dispozitiv personalizat pentru tăierea controlată a plăcilor de faianţă: perfect pentru instalarea robinetului şi a bateriilor de duş în cabina de duş.

Trusa de tăiere multifuncţională, model 565, are un dispozitiv pentru tăierea controlată într-o gamă variată de materiale, de la lemn, la metal.

Masă de şeping şi frezare, model 231, transformă scula Dremel într-o unealtă montată pe masă, pentru frezare, modelare şi şlefuire de precizie.

Dispozitivul de rectificare şi frezare, model 335, transformă scula Dremel într-o freză pentru şanţuri circulare, semne şi inserţii, muchii decorative şi frezarea paralelă cu o muchie.

Dispozitivul de unghi drept, model 575, a fost creat pentru folosirea accesoriilor în locuri greu accesibile, cum ar fi unghiurile drepte, fiind perfect pentru rafturi încastrate.

Dispozitivul de ascuţire a maşinii de tuns iarbă, model 675, ascute lamele cositoarei şi dispozitivul lanţurilor de ferăstrău, model 1453, pentru tăieri precise şi exacte cu drujba.

Mai mult, Dremel a anunţat deja faptul că în perioada promoţiei «Un atelier de lucru personal de la Dremel», care are loc la Praktiker în perioada 26 octombrie – 31 decembrie 2009, toţi clienţii care achiziţionează o unealtă multifuncţională Dremel 300 primesc cadou o masă de lucru portabilă, alături de accesoriile aferente.

Bucuresti, 05.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *