Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pe 1 mai, ai show-ul aproape cu Antena 1

Vedetele vin la tine de 1 mai! Miile de mesaje primite din partea telespectatorilor care nu mai pot vedea emisiunile şi vedetele lor preferate, i-au determinat pe acestea din urmă sa se mobilizeze şi să mearga de 1 mai în zonele cu cele mai mari probleme de recepţie ale posturilor TV Intact. Si pentru ca nimeni nu ar trebui sa îi priveze de accesul la continut de calitate, românii pot alege să petreacă 1 mai în faţa televizoarelor alături de Răzvan, Dani, Simona Gherghe, Dan Negru, Mirela Boureanu Vaida sau live, în Cluj, Iaşi, Craiova, Slatina şi Târgu Jiu împreună cu cei mai îndrăgiţi prezentatori de televiziune.

Antena 1 le aduce românilor 1 mai de sărbătoare cu ediţii speciale inedite, dar şi cu Antena Live Show, programul pregătit special de o parte dintre vedetele Intact pentru aceia care, din pricina deciziei abuzive RCS RDS de a restricţiona accesul abonaţilor prin platforma DIGI la posturile trustului, nu se mai pot bucura de vedetele şi show-urile lor preferate.

Astfel, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Dan Capatos şi echipa Un show păcătos, dar şi prezentatoarele ştirilor sportive Antena 1 şi GSP Tv le dau întâlnire românilor în Iaşi, Cluj, Craiova, Slatina şi Târgu Jiu.

Ieşenii se vor întâlni de la ora 14.00 în Iulius Mall cu Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, iar ardelenii vor avea aproape echipa Un show păcătos la Cluj, de la ora 16.00 tot la Iulius Mall. Alături de vedetele lor preferate telespectatorii vor avea ocazia să îi reîntâlnească şi pe o parte dintre finaliştii X Factor. Cristian Parmac şi trupa Refresh vor concerta la Cluj, în vreme ce Anrei Leonte, marele câştigător X Factor îşi va însoţi mentorul în Iaşi, oraşul în care şi-a petrecut adolescenţa.

Frumoasele prezentatoare ale ştirilor sportive pornesc în caravana în întreaga Oltenie, oprindu-se pentru a se întâlni cu telespectatorii în Slatina, Craiova şi Târgu Jiu.

Vedetele Intact aduc show-ul aproape de telespectatori şi le vor mulţumi personal pentru fidelitate şi pentru miile de mesaje transmise în perioada în care nu au mai putut recepţiona posturile Intact.

Cei care recepţionează în continuare Antena 1 se vor bucura şi ei de un show pe cinste, din faţa micilor ecrane. Pe 1 mai, Neatza începe petrecerea cu noaptea în cap şi încinge grătarul chiar în platoul emisiunii. Dani a ales să petreacă pe plajă, în vreme ce Răzvan va încerca o experienţă românească, muncitorească. Din ediţia specială de 1 mai Neatza cu Răzvan şi Dani nu vor lipsi nici invitaţii. Reprezentanta României la Eurovision, Mandinga va fi alături de telespectatori pe 1 mai, la Antena 1.

Mirela Boureanu Vaida împreună cu concurentii celui mai îndrăgit reality show matrimonial îi invită pe telespectatori la o petrecere câmpenească în gradina casei Mireasa pentru fiul meu, unde concurentii vor prepara grătar, vor cânta şi vor dansa. Pe langă acestea, pe telespectatori îi mai aşteaptă şi alte surprize plăcute pe care le vor descoperi marţi, 1 mai, de la ora 14:00.

Simona Gherghe va sărbători alături de vedetele din showbizul românesc care vor avea, de această dată o abordare cu totul diferită a distracţiei şi vor face lucruri pe care nu le-au mai încercat până acum. Îşi vor testa limitele şi îşi vor depăşi temerile, iar distracţia va avea o nouă conotaţie pentru ele, după emisiunea Acces Direct de 1 mai.

Dan Negru prinde noi vedete în plasa şi ceea ce pentru telespectatori va fi o porţie sănătoasăde divertisment de calitate, pentru victimele lui Negru va fi o mare încercare. Ingeniozitatea farselor de la Plasa de stele a depăşit orice imaginaţie, iar echipa lui Negru îşi va surprinde şi de această dată fanii cu o super ediţie.

Seara se încheie cu Un show păcătos care aduce distracţia din club în platoul emisiunii. Vedetele serii vor fi cele două frumoase asistente ale lui Capatos, acompaniate de invitaţii emisiunii.

Va asteptam asadar, live sau in fata micului ecran, pentru a fi aproape si a sarbatori, ca de fiecare data, bucuria revederii. Cele mai frumoase mesaje din caravana vor fi difuzate pe posturile din grup.

Bucuresti, 30.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *