free download 78 travel guides written by experts

PayU Romania: scaderea comisioanelor interbancare va incuraja plata cu cardul bancar online

PayU România se așteaptă ca noile reglementări privind reducerea comisioanelor interbancare la plata cu cardul, valabile din data de 9 decembrie 2015, să încurajeze magazinele online în promovarea acestei metode de achitare a cumpărăturilor online.

În prezent, PayU România estimează că aproximativ 80% dintre comenzile online se efectuează cu plata la livrare.

Totodată, PayU România anunță partenerii cu care colaborează că în perioada următoare comisioanele pe care le percepe pentru serviciile sale financiare vor scădea până la 0,9-1,2%, în funcție de volumele procesate și industria din care fac parte.

“La nivelul general al pieței se va observa o reconfigurare a metodelor de plată. Se va simți totodată o relaxare a costurilor pentru magazinele online, dar cel mai mare impact se va resimți în zona marilor facturieri care ne așteptăm să promoveze tot mai agresiv plata facturilor în mediul digital. Drept urmare, ca efect secundar, chiar și persoanele care nu plăteau până acum folosind acest canal, din diferite motive, se vor îndrepta către plățile online în următorii ani”, spune Marius Costin, CEO PayU România.

PayU România este lider de piață încă din 2004, în acest an, în doar primele 9 luni ale anului înregistrând volume tranzacționate de peste 170 milioane euro.

Bucuresti, 08.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *