free download 78 travel guides written by experts

Paula pusa sa aleaga intre propriii copii

Situaţie deosebit de tensionatã în cea de-a doua galã live X Factor. Deşi şi-a dorit din tot sufletul sã nu ajungã aici, Paula a fost nevoitã sã aleagã între proprii copii. Cu inima frântã de durere, Paula a decis ca trupa T&L sã meargã mai departe!

Momentul deciziei la X Factor este un moment deosebit de greu atât pentru concurenţi, cât şi pentru mentorii lor. În aceastã searã, Paula Seling a ajuns într-o ipostazã rar întâlnitã la X Factor: douã grupuri din categoria sa au intrat la duel. Sfâşiatã de durere şi emoţie, Paula nici mãcar nu a putut sã asculte prestaţia grupurilor ajunse la duel.

Cu toate acestea, jurata X Factor a fost nevoitã sã aleagã unul din cele douã grupuri în care a investit atâtea sentimente şi i-a ajutat sã creascã, întocmai ca şi cum ar fi fost copiii ei. Deşi la început a refuzat sã ia o decizie, Paula a fost pânã la urmã nevoitã sã aleagã. Printre hohote de plâns, ea abia a reuşit sã rosteascã numele trupei salvate: T & L .Pe mai departe, zece concurenţi vor lupta pe scena X Factor pentru a demonstra cã meritã sã ajungã în finalã şi sã câştige premiul cel mare, de 200.000 de euro.

Bucuresti, 07.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *