free download 78 travel guides written by experts

Paul, Ioana si Bogdan au provocat-o pe Alexandra Ungureanu sa cante in direct Imnul Romaniei

Intrigaţi de întâmplarea de la Super Bowl a cărei protagonistă a fost Christina Aguilera, care a încurcat versurile imnului SUA, matinalii Paul, Ioana şi Bogdan de la Radio 21 au încercat să găseacă artistul cel mai potrivit pentru a cânta impecabil imnul României la un eveniment similar. Tudor Ionescu de la Fly Project, Keo şi Alexandra Ungureanu au dovedit că indiferent de oră şi de condiţii, pot onora cu success o astfel de propunere.

Alexandra Ungureanu e de părere că interpretarea celebrei Christinei Aguilera a fost spectaculoasă şi se poate uita de partea cu versurile, însă, fiind vorba totuşi despre imn americanii au tocat-o mărunt. Cei de la Black Eyed Peas au făcut show, dar ştirea despre Aguilera a fost în prim plan.

Pentru Alexandra Ungureanu, să-şi amintească fără probleme imnul este un lucru natural, pentru că în copilărie şi în adolescenţă, fiind înnebunită după fotbal, urmărea meciurile echipei naţionale împreună cu tatăl ei şi îl cântau în casă.

Vedeta a acceptat provocarea matinalilor de la BINE DIMINEAŢA şi a interpretat prima strofă a imnului naţional.

Dacă se va organiza vreodată vreun SuperBowl la noi, trebuie neapărat să o chemăm pe Alexandra Ungureanu să cânte, a spus impresionată Ioana Blaj, partea feminină a matinalului de la Radio 21.

Alexandra va reveni curând pe scenă alături de trupa Crush. Artiştii speră ca noul lor single "I need you more" să aibă cel puţin acelaşi succes pe care l-a avut hit-ul "Aprinde dradostea".

Pe lângă colaborarea cu Crush, Alexandra Ungureanu pregăteşte împreună cu Keo o serie de concerte live, ce vor începe în primăvară.

Prestaţia live a cântăreţei Alexandra Ungureanu se poate asculta pe www.radio21.ro.

Bucuresti, 08.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *