free download 78 travel guides written by experts

BPP Professional Education se muta in casa noua

Inca o dovada ca BPP pune mare pret pe confortul studentilor sai si ca doreste sa le pre-intampine cat mai eficient necesitatile. Pentru aceasta, incepand cu 14 februarie BPP isi va desfasura activitatea intr-un nou sediu mai spatios si mai modern dotat cu toate facilitatile de top necesare desfasurarii programelor de training. Astfel, noua adresa BPP Romania va fi: Strada General Vasile Milea, numarul 4, sector 6 (in imediata vecinatate Mall AFI Cotroceni).

Cu o suprafata de peste 600 metri patrati, noul sediu BPP are capacitatea de a gazdui zilnic peste 160 de persoane dornice de dezvoltare profesionala. Arhitectura interioara realizata in stransa colaborare cu expertii Hi-Tech Offices (HTO) asigura facilitati de top studentilor, salile de curs beneficiind de ultimele dotari tehnologice fiind proiectate pentru a asigura un confort sporit participantilor la cursuri. In plus, pentru a crea o atmosfera de studiu cat mai eficienta, BPP a amenajat o camera de relaxare care sa asigure maximizarea procesului de invatare, prin reflexivitate si socializare.

„Pentru ca intotdeauna dorim sa fim flexibili si sa ne adaptam nevoilor clientilor nostri, ne bucuram sa putem oferi nu numai programe de training de inalta calitate, dar si cele mai bune conditii de invatare pentru clientii nostri. De aceea, ne-am dorit ca noul sediu sa cuprinda cat mai multe dintre sugestiile exprimate si sa satisfaca eficient nevoile potentiale ale cursantilor BPP. Suntem increzatori ca adaptarea la noua casa se va face repede si placut, avand in vedere multitudinea de facilitati disponibile.”, declara Dorina Badea, Managing Director BPP.

Aflat in imediata apropiere a renumitului centru comercial, noul sediu BPP contractat prin intermediul profesionaistilor de la Coldwell Banker Commercial prezinta numeroase avantaje ca accesul rapid, locuri de parcare gratuite nelimitate, numeroase optiuni pentru masa de pranz, multiple posibilitati de transport in comun dinspre si catre toate zonele Bucurestiului precum si ocazia de a combina utilul cu placutul profitand de utilitatea personala a centrului comercial.

Bucuresti, 08.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *