free download 78 travel guides written by experts

Patru noi magazine Profi

Astazi, PROFI a inaugurat patru noi magazine la Baia de Arama, Timisoara, Arad si Sangeorz Bai. Astfel, reteaua ajunge sa numere 320 de unitati in 152 de localitati.

Prezent in toate judetele, lantul de retail modern PROFI este unul din marii angajatori ai tarii, apropiindu-se cu pasi repezi de cifra de 8000 de angajati si cu planuri de a ajunge la 500 de magazine la sfarsitul anului viitor.

Magazinul din Baia de Arama, jud. Mehedinti, o noua localitate pe harta PROFI, este amplasat peste drum de tribunal, pe str. Tudor Vladimirescu nr.24, la parterul unei cladiri comerciale. Functioneaza in format Standard, avand o suprafata totala de 425,48 mp, din care sala de vanzari acopera 290 mp.

Unitatea din Timisoara este amplasata pe str. Ovidiu Balea nr. 2, piata Mehala si functioneaza tot in format Standard, cu o suprafata totala de 560 mp, din care sala de vanzari masoara 410 mp.

In Arad, noul magazin functioneaza in format City, pe str. Lucian Blaga nr.2, la parterul unei cladiri, avand o suprafata totala de 500 mp si o sala de vanzari de 304 mp.

O alta noua localitate in reteaua PROFI este Sangeorz Bai, judetul Bistrita-Nasaud. Magazinul de aici este tot un Standard, cu suprafata totala de 700 mp si sala de vanzari de 410 mp.

Bucuresti, 23.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *