Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Paste Fericit la TVR 2

Urmărind un program special care va aduce umor, muzică şi filme bune

Ediţii speciale ale emisiunilor „Răzushow" (invitaţi: Andreea Marin şi Cove), „Pericol de explozie" (invitaţi: cu Mihai Mărgineanu şi Silviu Prigoană), „Atenţie, se cântă" (invitaţi: Luminiţa Anghel, Paula Seling şi Marcel Pavel), un nou sezon al emisiunii „Paşaport de România”, filme şi documentare religioase, dar şi concerte, sunt numai câteva dintre programele pregătite de TVR 2 pentru sărbătoarea Paştelui.

Astfel, sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 17.00, primul episod din noul sezon al emisiunii Paşaport de România îl are ca protagonist pe Terry, cetăţean belgian, care a decis să participe la emisiunea-concurs după ce a văzut acest program la el acasă, în Bruxelles. Chiar dacă ştia probele la care au fost supuşi concurenţii primului sezon, nimic nu îl va pregăti pentru surprizele care îl vor aştepta. Şi poate cea mai mare va fi aceea că va trebui să înveţe meşteşuguri tradiţionale din Apuseni de la un chinez care nu vorbeşte decât româneşte!

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 18.35, emisiunea Răzushow va avea o ediţie specială în care Andreea Marin va reveni la TVR. Astfel, în Sâmbăta Mare, Mihai Răzuş va reface cuplul care este legat de emisiunea care până în decembrie 2007 a fost cel mai de succes program de divertisment, cu cea mai mare audienţă şi cele mai multe sezoane. Este vorba despre Andreea Marin şi Cove şi emisiunea „Surprize, surprize”. După aproape cinci ani, cei doi vor avea şi ei parte de o mare surpriză – aceea de a se reîntâlni la „Răzushow” cu o mare parte a echipei emisiunii care i-a consacrat (poze ataşat).

Sâmbătă şi duminică, de la 22.45, TVR 2 a programat drama biblică în două părţi: La început a fost cuvântul (IN THE BEGINNING – SUA, 2000), în regia lui Kevin Connor, cu: Martin Landau, Jacqueline Bisset, Geraldine Chaplin. Filmul cuprinde o serie de tablouri ce ilustrează spectaculos momente esenţiale din Vechiul Testament: drumul tribului lui Avraam către "ţara unde curge lapte şi miere", Dumnezeu punându-l la încercare pe Avraam şi cerându-i să-şi jertfească fiul, povestea fraţilor Cain şi Abel, istoria lui Iosif cel vândut de fraţii săi ca sclav şi ajuns mare demnitar în Egipt.

În ediţia de Paşte, duminică, 15 aprilie, de la ora 13.35, Mihai Mărgineanu şi Silviu Prigoană sunt oaspeţii Paulei Chirilă şi Cristinei Cioran în emisiunea: Pericol de explozie. Va fi o „ediţie-dinamită” pentru că cei doi vor trebui să facă faţă provocărilor de tot felul şi se vor distra copios descoperind propriile reacţii. Mai mult, Mihai Mărgineanu va interpreta alături de Paula şi Cristina un rol în sceneta „Diplomaţie”, scrisă de Ion Luca Caragiale (ataşat foto).

Tot duminică, de la ora 18.35, TVR 2 readuce telespectatorilor un program savuros Clubul de comedie, ediţie specială de Paşti. Atmosfera de sărbătoare va fi adusă de: Radu Gabriel, Marius Florea Vizante, Maria Buză, Gheorghe Ifrim, Bogdan Cotleţ şi Maria Tudose. Invitaţii speciali ai acestei ediţii de arhivă sunt Emilia Popescu, Cătalina Mustaţă, Florin Zamfirescu şi Ştefan Bănică.

Luni, 16 aprilie, de la 14.10, Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc au pregătit o ediţie de sărbătoare a emisiunii Atenţie, se cântă ! în care invitaţi vor fi: Luminiţa Anghel, Marcel Pavel, Paula Seling şi Orchestra condusă de Ionel Tudor.

Tot luni, de la ora 17.00, TVR 2 vă invită să urmăriţi Concertul Riff susţinut la Sala Palatului , un spectacol blues & rock de zile mari. Dintre piesele apreciate şi fredonate, de-a lungul anilor, de public amintim: Ochii tăi, Când sunt cu tine, Ploaia, Aurora, Cercul vieţii, Generaţia nouă, Povestea lor, În loc de bun rămas…

Bucuresti, 11.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *