free download 78 travel guides written by experts

Pas cu pas: Cum se confectioneaza un colier – cadoul care spune “Esti speciala pentru mine”

de 8 martie

Un colier confecţionat chiar de dvs. poate fi cadoul special care să deschidă drumul spre inima persoanei iubite, sau care să rămână peste ani ca dovada sentimentelor dvs. pentru ea. Fie că este iubită, mamă, prietenă, soră sau colegă, niciun cadou nu spune mai mult “Eşti specială pentru mine” decât unul confecţionat de cel care îl oferă.

Materiale necesare:
• Dremel® Engraver cu vârful diamantat pentru gravură 9929
• Dremel® VersaFlame™
• Dremel® 7700 cu mandrină SpeedClic™ SC402, discul textil de lustruire Dremel 423S şi componenta 421

Gradul de dificultate – 3 stele

Pasul 1

Tăiaţi o bucată lungă de coardă şi începeţi să introduceţi mărgelele. Faceţi un nod înainte şi după fiecare mărgea, pentru a o fixa. Adăugaţi mărgele în continuare până ce veţi obţine lungimea dorită a colierului. Apoi, adăugaţi elementele de încheiere, inelele de legare şi sistemul de închidere.

Pasul 2

Rulaţi pasta de metal deasupra unei mărgele pentru a crea un fel de manşon decorativ şi aşteptaţi să-şi diminueze volumul. După ce s-a uscat complet, încălziţi pasta cu ajutorul uneltei Dremel VersaFlame.

Pasul 3

Utilizaţi unealta Dremel Engraver şi vârful diamantat pentru gravură 9929 pentru a face un model spiralat pe manşonul astfel creat. Lustruiţi manşonul cu ajutorul uneltei Dremel 7700 şi cu ajutorul mandrinei SC402 SpeedClic de la Dremel şi a discului textil de lustruire 423S. Aplicând componenta de lustruire 421 de la Dremel în timpul procesului, veţi obţine un finisaj optim. Introduceţi mărgeaua în acul de siguranţă, apoi manşonul peste mărgea. Îndoiţi capetele acului de siguranţă, formând o buclă şi ataşaţi-l în mijlocul colierului.

Sfat:

Aplicaţi un strat subţire de protecţie oricărui obiect care intră în contact cu pasta de metal pentru a evita lipirea acesteia de obiectele respective.

Proiect final:

Bucuresti, 11.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *