free download 78 travel guides written by experts

Pantofii Diane Marie sunt disponibili și în Băneasa Shopping City în incinta magazinului Ma Dame

Din această toamnă, pantofii brandului românesc Diane Marie Studio sunt disponibili și în magazinul Ma Dame din Băneasa Shopping City, unul unul dintre cele mai importante centre comerciale de pe piaţa locală.

Parteneriatul dintre cele două branduri românești face parte din strategia de expansiune a brandului Diane Marie:


“Noua colaborare vine ca un pas firesc în strategia noastră de dezvoltare. Ne dorim să devenim mult mai prezenți pe piață și mai accesibili pentru clienți, mai ales pentru cei care lucrează sau locuiesc în proximitate. Ma Dame este un brand românesc cu experiență și notorietate în industria de fashion din România. Atât noi, cât și partenerii noștri punem accent pe produse de calitate. Prin prisma acestei colaborări, vizitatoarele mall-ului se vor bucura de creațiile noastre și vor putea alege ținute complete pentru diferite momente ale zilei sau evenimente dintr-un singur loc”, declară Diana Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie Studio.

Diane Marie Studio are în portofoliu încălțăminte pentru femei, dar și modele pentru bărbați, realizate manual într-un atelier de producție propriu. Se remarcă prin modelele colorate și urbane, prin calitatea pielii și comoditatea calapodului și se adresează femeilor moderne și dinamice, ce pun preț pe eleganță, feminitate și confort.

În prezent, brandul vinde online pe www.pantofidianemarie.ro, are două magazine în Centrul Vechi al Capitalei (Strada Smârdan nr. 28 și Pasajul Șelari Nicolae nr. 4) și distribuie încălțăminte către marile orașe ale țării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *