free download 78 travel guides written by experts

Panasonic primeste din nou patru premii EISA pentru cele mai importante categorii

Câştigătoare sunt plasma NeoPDP VIERA TX-P42V10E, camera video HD HDC-TM300, camera multimedia DMC-GH1 şi sistemul audio SC-HC3

Panasonic a primit astazi patru premii EISA 2009-2010 din partea European Imaging and Sound Association (EISA), produsele sale fiind desemnate câştigătoare la categoriile European Plasma TV 2009-2010 (pentru VIERA TX-P42V10), European HD Flash Cam 2009-2010 (pentru HDC-TM300), European Multimedia Camera 2009-2010 (pentru LUMIX DMC-GH1) şi European Micro System 2009-2010 (pentru SC-HC3).
Produsele sunt disponibile si in Romania la magazinele partenere Panasonic.
Acesta este al doilea an consecutiv când Panasonic primeşte patru distincţii EISA pentru produsele sale.

Panasonic VIERA TX-P42V10E a fost apreciată pentru excelenta calitate a imaginii redate, pentru tehnologiile de ultimă oră incorporate, dar şi pentru preţul competiv al echipamentului. VIERA TX-P42V10E, parte a liniei de produse VIERA V10, este un televizor Full HD, echipat cu funcţia Viera Cast prin care utilizatorul poate accesa Internetul direct de pe televizor, printr-o serie de widget-uri foarte intuitive. Televizorul este, de asemenea, compatibil DNLA, fapt care permite utilizarea sa într-o reţea de echipamente audio-video astfel încât accesul la conţinut este mult mai facil pentru utilizator. VIERA TX-P42V10E intregreaza panourile de ultima generatie, NeoPDP, ce garantează o eficienţă energetică mult mai mare în coparaţie cu generaţiile anterioare de plasme.

Panasonic HDC-TM300 a primit premiul EISA pentru “manevrabilitatea, tehnologia de varf şi funcţiile profesionale”. Rezoluţia înaltă, sensibilitatea noului sistem de senzori de imagine 3MOS, alături de tehnologia de stabilizare optică avansată, asigură obţinerea unor înregistrări video extrem de bune în orice condiţii de filmare, calitatea imaginii apropiindu-se foarte mult de modele profesionale dedicate.
Camera dispune de memorie internă cu o capacitate de 32 GB dar poate stoca imagini şi pe orice card SD. Modelul HDC-TM300 poate fi utilizat cu performanţe bune şi pe post de cameră foto digitală, graţie posibilităţii de configurare manuală a unor funcţii pentru capturarea imaginilor statice.

DMC-GH1 este cea mai nouă apariţie în revolutionara serie de camere foto cu obiective interschimbabile LUMIX G şi a primit aprecierile juriului EISA mai ales pentru modul în care combină avantajele unei camere compacte cu cele ale unui DSLR. DMC-GH1 este un model compact, uşor, care dispune însă de funcţii avansate precum un vizor electronic de înaltă rezoluţie şi funcţia Live View. Camera dispune de un obiectiv digital interschimbabil şi poate realiza înregistrări video în format full HD. GH1 este prima cameră-sistem din lume care face autofocalizare continuă în modul film.

Panasonic SC-HC3 este un sistem stereo compact, capabil să redea muzică de pe CDuri dar şi de pe iPod sau alte miniplayere, este echipat cu un tuner radio AM/FM, ceas şi o linie auxiliară pentru conectarea altor surse audio. A fost desemnat drept micro-sistemul anului de către juriul EISA pentru modul în care sunt alăturate un design foarte compact şi elegant şi calitatea deosebită a sunetului redat. “Derivat dintr-un brand cu îndelungată tradiţie în Panasonic, Technics, acest sistem stereo micro pune în valoare orice masă sau orice raft pe care este aşezat, exact ca o bijuterie audio”, afirmă juriul EISA.

Panasonic VIERA TX-P42V10E, DMC-GH1 şi HDC-TM300 pot fi văzute la standul companiei (Hall 5.2 a/b) din cadrul expoziţiei de produse electronice de consum IFA 2009, eveniment ce va avea loc la Berlin în perioada 4-9 septembrie 2009 sau la partenerii Panasonic de pe intreg teritoriul Romaniei.

Premiile EISA vor fi decernate official, în cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 4 septembrie 2009 la Adlon Kempinski Hotel din Berlin. Înfiinţată în 1982, European Imaging Sound Association (EISA) este o asociaţie ultimedia care testează produse electronice pentru consumatorii casnici. Asociaţia are 50 de publicaţii specializate în echipamente audio, mobile, video şi foto din 20 de ţări europene.

Bucuresti, 16.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *