free download 78 travel guides written by experts

Solistul E D I T O R S despre noul album

Recent solistul trupei E D I T O R S, Tom Smith, a facut primele dezvaluiri despre noul album ‘In This Light And On This Evening’, album ce va fi lansat in toamna acestui an. 
 
Primele piese scrise pentru acest album au prins contur la sfarsitul turneului ‘An End Has A Start’ din vara lui 2008 si au fost apoi trimise de catre Tom prin e-mail colegilor de trupa. Doi dintre ei, Russ si Chris, locuiesc acum in New York, bateristul Ed este inca in Birmingham in timp ce Tom traieste in Londra.
 
In ciuda distantelor mari ce-i separa, acestia reusesc sa adune 20 de piese cu care intra in studio in primavara acestui an alaturi de faimosul producator Flood, binecunoscut pentru colaborarile sale cu trupe ca Depeche Mode, U2, Nine Inch Nails, PJ Harvey sau Nick Cave.
 
“Prezenta lui Flood a fost vitala pentru inregistrarea acestui album; ne-a ajutat sa cream in studio acel feeling de pe scena, cand cantam live” isi aminteste Tom.
Sound-ul noului material E D I T O R S este unul mai crud, direct si inaltator in comparatie cu compozitiile lor precedente.
Cateva dintre aceste compozitii vor putea fi ascultate live in premiera la Teatrul de Vara Herastrau.
 
In deschiderea concertului de duminica, 16 august, vor evolua AB4.
Trupa a terminat recent la Roma inregistrarile pentru noul album impreuna cu inginerul de sunet britanic Hugh Griffiths, cunoscut pentru colaborarile cu trupe ca Placebo, Suede sau Bush.
AB4 vor sustine in acest weekend un concert in cadrul festivalului Sziget din capitala Ungariei, dupa care vor decola in directia Bucuresti duminica dimineata pentru a fi prezenti la Teatrul de Vara Herastrau si pentru a incalzi atmosfera dinaintea E D I T O R S. 
 
Accesul si ultimele detalii legate de concertul E D I T O R S

Accesul in locatie se va face incepand cu orele 18:00 prin intrarea din Parcul Herastrau dinspre Piata Arcul de Triumf.
Este strict interzis accesul in incinta locatiei cu camere foto, video si aparate de inregistrare audio, sticle, pahare, recipiente din plastic, mancare, bautura, droguri, arme si obiecte periculoase sau orice alte obiecte ornamentale. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu obiecte voluminoase sau contondente (rucsaci, casti de motociclist, etc).

In locatie se vor organiza puncte de vanzare pentru comercializarea bauturilor. La zona de merchandising fanii E D I T O R S vor putea achizitiona produse promotionale originale: tricouri, etc. 

Biletele pentru concertul E D I T O R S si AB4 din data de 16 august 2009 se comercializeaza la preturile de 85 RON.
Biletele mai pot fi procurate din reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, din cluburile Control si Fire, precum si din magazinele Off The record si The Kitchen, iar in ziua evenimentului si de la casa de bilete special amenajata la intrarea in locatie.
 
Concertul E D I T O R S si AB4 este produs de One Event.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu.

Bucuresti, 16.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *