free download 78 travel guides written by experts

Panasonic lanseaza noul videoproiector cu distanta scurta de proiectie

PT-ST10, creat special pentru proiecţiile de imagini mari la distanţă mică, cu utilizare în domeniul educaţiei.

Panasonic a anunţat astăzi că va introduce pe piaţă un nou videoproiector cu distanţă scurtă de proiecţie, PT-ST10.

Disponibil începând din august 2010, noul model a fost conceput special pentru a fi utilizat în sectorul educaţiei, unde calităţile lui legate de economia de spaţiu vor permite ca beneficiile proiecţiei să ajungă în noi medii de învăţare. Setul de funcţii avansate îi conferă flexibilitate, putând fi adaptat pentru o gamă largă de aplicaţii şi activităţi didactice.

Cu o luminozitate de 2.800 lumeni, PT-ST10 are o distanţă de proiecţie de 0.5:1, care îi permite să se adapteze unor constrângeri serioase de spaţiu în sălile de clasă şi să reducă distanţa necesară până la ecran. Capacitatea sa de a funcţiona la mică distanţă îl face ideal pentru utilizarea pe tabla albă, reducând astfel şi interferenţa umbrelor pe ecran.

“Ne dăm seama că în multe dintre clasele unde ar fi nevoie de proiecţii nu e loc pentru un videoproiector standard. Capacitatea acestui model de a proiecta imagini de doi metri la o distanţă de numai 82 de cm îneamnă că el poate depăşi constrângerile unui spaţiu strâmt pentru a furniza o experienţă vizuală de calitate. Înseamnă că lipsa de spaţiu nu mai constituie o barieră pentru învăţare.”, a declarat Christian Sokcevic, manager general de vânzări şi marketing Panasonic Projectors.

Amprenta aparatului este de mărimea unei coli A4 şi greutatea sa este de numai 3,1 kg, aşa că el este uşor transportabil. În pofida dimensiunilor reduse, PT-ST10 e dotat cu o gamă de funcţii menite să ajute în procesul de învăţare audiovizuală. Cu moduri dedicate pentru tabla de culoare albă şi pentru cea neagră, videoproiectorul poate fi folosit în clase care nu au instalate ecrane. O funcţie de gestionare inteligentă a energiei (Intelligent Power Management) permite folosirea lui chiar şi în locuri cu surse instabile de electricitate, în timp ce funcţia pentru lumină de zi (Daylight View Basic) asigură imagini clare şi în încăperi luminate.

Caracteristicile ecologice ale PT-ST10 includ consumul redus de energie în standby, de 0.4 W în modul eco şi 15 W în modul normal, precum şi o funcţie (Direct Power-Off) ce permite deconectarea imediată de la sursa de electricitate.

Adăugând PT-ST10 la gama sa de videoproiectoare, Panasonic îşi consolidează oferta pentru sectorul educaţional. Deja, compania oferă o serie de soluţii inovatoare pentru o serie de aplicaţii educative, printre care soluţia de elită Panboard UB-T880, o revoluţionară tablă interactivă multi-touch, care permite atingerea a trei puncte simultan, ca mod de interacţiune între imagini, informaţie şi text.

Wiesbaden, Germania / Bucuresti, 19.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *