free download 78 travel guides written by experts

Panasonic implineste 300 de milioane de televizoare

Panasonic a terminat de asamblat televizorul cu numarul 300 de milioane. E un record – compania Matshushita, acum asezata sub identitatea Panasonic e primul producător de televizoare care atinge aceasta cifra. Compania a ridicat deja ştacheta la 400 de milioane de televizoare.

Panasonic produce televizoare din anul 1952, regăsite la început sub denumirea „National”. Din 1961, televizoarele exportate în Statele Unite au primit denumirea „Panasonic” iar din 1988 denumirea brandului a fost atribuită întregii producţii de televizoare.

În total, compania a vândut 105 milioane de televizoare sub sigla „National” şi 195 de milioane sub sigla „Panasonic”.

Producţia ultimei sute de milioane de televizoare a durat mai bine de 10 ani. Panasonic consideră însă că acum atingerea numarului de 400 de milioane se poate face în doar câţiva ani.

Panasonic este unul dintre cei mai mari producători din lume de echipamente electronice de larg consum şi de echipamente de comunicaţii digitale. Firma ocupa locul al treilea in indexul Fortune 500 Electronics&Electrical Equipment.

Reprezentantul Panasonic în Romania, este din 1996, PANASONIC ROMANIA, succedându-i societăţii ex-distribuitoare Electronica International, care şi-a început activitatea in anul 1991.

Bucuresti, 09.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *