free download 78 travel guides written by experts

Panasonic HDC-TM300, premiata de catre EISA la categoria Camera Flash HD a anului

Camera video Full HD Panasonic HDC-TM300 a fost desemnată câştigătoare a premiului European Imaging and Sound Association (EISA) la categoria European HD Flash Cam.

Camera video Full HD HDC-TM300 este disponibilă şi în România la magazinele partenere Panasonic.

Camera câştigătoare este echipată cu noul sistem de senzori 3MOS şi încorporează un ecran tactil ce permite operarea cu uşurinţă a icon-urilor afişate pe LCD, doar prin atingerea lor cu vârful degetului.

În afara premiului pentru Camera Flash HD a anului, Panasonic a mai primit 3 distincţii pentru European Plasma TV 2009-2010 (VIERA TX-P42V10), European Multimedia Camera 2009-2010 (DMC-GH1) şi European Micro System 2009-2010 (Panasonic SC-HC3). Cele patru premii EISA 2009-2010 vin în completarea a tot atâtea distincţii pe care Panasonic le-a obţinut în urmă cu un an.

“Suntem extrem de bucuroşi să primim premiul European HD Flash Cam 2009-2010 Award din partea unei organizaţii atât de respectate la nivel global precum EISA. Vom continua să lucrăm şi pe viitor pentru a îmbunătăţi linia noastră de camere video cu noi modele de înaltă definiţie, cu caracteristici inovatoare, astfel încât consumatorii să poată filma uşor clipuri video de cea mai bună calitate şi să se bucure de o excelentă experienţă când vor revedea înregistrările pe televizoare HD de format mare”, spune Sven Dabelstein, Senior Manager, Product Marketing DSC/Camcorder/GA – Consumer Group, Panasonic Marketing Europe GmbH.

În justificarea alegerii modelului HDC-TM300 drept Camera Flash HD a anului, juriul EISA afirmă: “Manevrabilitatea, tehnologia de top şi funcţiile profesionale sunt combinate perfect în camera video HD Panasonic HDC-TM300. Rezoluţia înaltă, sensibilitatea noului sistem de senzori de imagine 3MOS, alături de tehnologia de stabilizare optică avansată, asigură obţinerea unor înregistrări foarte bune în orice condiţii de filmare. Procesarea imaginilor se realizează prin multe şi sofisticate funcţii automate, inclusiv printr-un sistem de tracking inteligent. Memoria internă cu o capacitate de 32 GB vine să înlocuiască sistemele obişnuite cu hard disk, ceea ce face ca HDC-TM300 să fie un model mai silenţios, dar şi mai performant. Posibilitatea de a înregistra şi pe carduri de memorie SD permite utilizatorului să aibă acces mai facil la imaginile înregistrate. Modelul HDC-TM300 poate fi utilizat cu performanţe bune şi pe post de cameră foto digital, graţie posibilităţii de configurare manuală a unor funcţii pentru capturarea imaginilor statice. Camera dispune, de asemenea, şi de un slot standard pentru conectarea la diverse accesorii precum microfoane sau lumini.”

HDC-TM300 este o cameră cu memorie duală, echipamentul putând stoca înregistrările atât în memoria internă de 32GB cât şi pe un card SD. Noul sistem de senzori 3MOS asigură o calitate foarte ridicată atât înregistrărilor video cât şi imaginilor foto capturate cu acest echipament. Folosirea celor trei senzori MOS full-HD permite obţinerea unui număr de pixeli de 9.150.000 (3.050.000 pixeli x 3), cel mai înalt nivel din industrie în acest moment. Camera semiprofesională vine echipată cu noul sistem de lentile Leica Dicomar cu deschidere mare (diametrul filtrului fiind de 43 mm) şi senzor de imagine de 1/4.1-inch. Inelul pentru configurarea manuală conferă utilizatorilor acces rapid la funcţiile aparatului şi la controlarea cu precizie a condiţiilor de captură.

Vizitatorii târgului IFA 2009 Consumer Electronics Exhibition din Berlin, eveniment ce va avea loc în perioada 4 – 9 septembrie 2009, vor avea ocazia să vadă la standul Panasonic (Hall 5.2 a/b) nou premiata cameră video HD.

Premiile EISA vor fi decernate în cadrul ceremoniei oficiale ce va avea loc pe 4 septembrie la Adlon Kempinski Hotel din Berlin.

Înfiinţată în 1982, European Imaging Sound Association (EISA) este o asociaţie multimedia care testează produse electronice pentru consumatorii casnici. Asociaţia are 50 de publicaţii specializate în echipamente audio, mobile, video şi foto din 20 de ţări europene.

Bucuresti, 18.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *