Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Pagini Aurii si Google semneaza acord de parteneriat pentru informatii companii

Compania Pagini Aurii a făcut un pas important în consolidarea poziţiei de lider între sursele de informare business din România, semnând un acord de parneneriat cu Google, motorul de căutare de referinţă la nivel global. Ca urmare a acestui parteneriat, Pagini Aurii devine furnizor oficial de informaţii business pentru Google; informaţiile de contact ale companiilor publicate în www.paginiaurii.ro vor fi de acum găsite şi în Google Maps şi Google+ Local.

Pagini Aurii va furniza conţinut actualizat din baza de date proprie către Google. Utilizatorii care caută informaţii despre firme în Google Maps si Google+ Local vor putea accesa date de contact, actualizate lunar, de la peste 200.000 de furnizori profesionişti de produse şi servicii la nivel local.

În acelaşi timp, Pagini Aurii oferă business-urilor româneşti oportunitatea unei expuneri în faţa a milioane de potenţiali consumatori din toată lumea, mărindu-le şansele de a obţine clienţi noi; companiile vor fi găsite mult mai repede şi mai uşor de utilizatorii Google, pentru căutarile locale de furnizori de produse şi servicii. Un plus pentru companiile listate este şi faptul că acestea vor fi afişate pe cele mai cunoscute hărţi interactive online, Hărţile Google (Google Maps).

„Pagini Aurii dovedeşte că este sursa nr. 1 de informaţii firme din România încheind acest parteneriat cu Google, liderul în search online. Beneficiarul direct al acestui parteneriat este mediul de business românesc care caştigă o audienţă extinsă şi o expunere globală”, a declarat Jesper Simonsen, Director General Pagini Aurii.

Prin parteneriatul cu Pagini Aurii, Google va beneficia de informaţii actualizate despre afacerile locale din România care de acum vor fi afişate şi în Google Maps şi Google+ Local. Utilizatorii acestui serviciu, pe langă faptul că găsesc informaţii diverse şi complete, pot face propriile evaluări despre companiile listate, pot scrie recenzii, adăuga poze, pot primi recomandări de la prieteni direct din Google+ Local, inclusiv de pe telefonul mobil.

Bucuresti, 20.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *