free download 78 travel guides written by experts

Oracle lanseaza noua generatie de servere SPARC T4

Noile servere SPARC T4 oferă performanţă de record ! mondial şi depăşesc concurenţa în activităţi de procesare critice pentru afaceri

Noutăţi

● Oracle a anunţat astăzi noua gamă de servere SPARC T4, care oferă cea mai mare creştere de performanţă de la o generaţie la alta din istoria procesoarelor SPARC de la Oracle.
● Noile servere Oracle SPARC T4 cu Oracle Solaris oferă performanţă de neegalat cu parametri economico-financiari impresionanţi şi sunt realizate pentru orice nivel de utilizare prezent într-o companie.
● Noile sisteme Oracle SPARC excelează la activităţi computaţionale de importanţă critică în mod single-threaded sau în mod paralel şi le permit clienţilor să consolideze multiple niveluri de aplicaţii pe un singur server, reducând complexitatea sistemului şi îmbunătăţind eficienţa de utilizare.
● Soluţia completă bazat ! pe Oracle SPARC T4-4 este de 2,4 ori mai rapidă decât o soluţie completă IBM, stabilind un record mondial în medii de aplicaţii Java de tip enterprise şi are un avantaj de performanţă de 20% pentru fiecare socket la nivel de configuraţie completă (1).
● Serverele Oracle SPARC T4 ating performanţe excepţionale comparativ cu cele obţinute de sistemele IBM bazate pe POWER7 şi HP bazate pe Itanium. În depozitarea datelor, serverul Oracle SPARC T4-4 a ob! ţinut o performanţă per socket de 2,4 ori mai bună decât sistemul IBM Power 780, cu un raport preţ/performanţă îmbunătăţit cu 33% (2). Comparativ cu sistemul HP Superdome 2 cu 16 procesoare Itanium, Oracle a raportat o performanţă per socket de 5,7 ori mai bună şi un raport preţ/performanţă îmbunătăţit de 2,6 ori (3).
● Serverele Oracle SPARC T4 sunt concepute pentru a oferi niveluri ridicate de performanţă, siguranţă, disponibilitate şi scalabilitate atât pentru aplicaţiile companiei Oracle, cât şi pentru aplicaţiile de la terţi. Aceste servere sunt elementele de bază pentru noul sistem Oracle SPARC SuperCluster T4-4, de asemenea anunţat astăzi.
● Informaţii suplimentare despre serverele Oracle SPARC T4 vor fi disponibile în tim! pul Oracle OpenWorld 2011.
● Oracle OpenWorld 2011 are loc între 2-6 octombrie la Moscone Center în San Francisco. Pentru mai multe informaţii sau pentru a vă înscrie, vă rugăm să vizitaţi //www.oracle.com/openworld.

Serverele Oracle SPARC T4 integrează virtualizare, siguranţă şi thread-uri dinamice

● Iată câteva dintre caracteristicile cheie din serverele Oracle SPARC T4:
         ○ Virtualizare integrată cu Live Migration – Echipate cu ambele tehnologii Oracle VM for SPARC şi Solaris Zones, serverele Oracle SPARC T4 oferă cel mai robust framework din domeniu pentru virtualizarea atât a instanţelor de Oracle Solaris, cât şi pentru virtualizarea mai puţin intensivă a aplicaţiilor. Serverele alocă resursele în câteva secunde şi acum sunt disponibile şi funcţii pentru migrarea în timp real, în condiţii de siguranţă.
         ! ○ Accelerare criptografică pe cip – Noile unităţi criptografice suportă peste doisprezece algoritmi standard din domeniu, permiţând organizaţiilor preocupate de siguranţă din domenii precum telecomunicaţii, sănătate, servicii financiare şi administraţie publică să-şi păstreze datele în siguranţă, interogările securizate fiind cu până la 44% mai rapide faţă de cea mai nouă generaţie de sisteme x86 atunci când au fost criptate cu Oracle Advanced Security Products (4). Criptarea sistemului de fişiere Oracle Solaris ZFS este de trei ori mai rapidă faţă de cea mai nouă generaţie de sisteme x86 (5), iar securizarea OpenSSL în mod single-thread este de patru ori mai rapidă comparativ cu IBM POWER7 (6).
         ○ Thread-uri dinamice – Procesorul SPARC T4 include adaptarea automată continuă a resurselor nucleului pentru a echilibra în mod optim activităţile computaţionale pe un sigur thread cu cele pe mai multe thread-uri. Integrat cu Oracle Database 11g, Oracle WebLogic Server 11g şi Java, procesorul SPARC T4 nu face nici un compromis la performanţă, indiferent de tipul de activitate computaţională impusă, în timp real.

Serverele Oracle SPARC T4 oferă fundaţia pentru soluţii integrate şi optimizate

● Oracle a anunţat şi versiuni noi pentru trei Oracle Optimized Solution bazate pe serverul SPARC T4, care demonstrează nivelul superior de performanţă şi valoare al soluţiilor Oracle complet integrate şi pre-testate (7):
         ○ Oracle Optimized Solution pentru Oracle Database – data warehousing de 2,5 ori mai rapid, OLTP cu 20% mai rapid decât IBM POWER7
         ○ Oracle Optimized Solution pentru JD Edwards EnterpriseOne – de trei ori mai rapid la jumătate din costurile lui IBM POWER7
         ○ Oracle Optimized Solution pentru Oracle WebLogic Suite – TCO redus cu până la 44% comparativ cu IBM WebSphere şi performanţă per CPU cu 20% mai bună comparativ cu IBM POWER7.

Citat relevant

● „Serverele SPARC T4 de la Oracle ofer! ă performanţa ridicată şi suportul flexibil pentru aplicaţii necesar pentru generaţia viitoare de centre de date”, a declarat John Fowler, executive vice president, Systems, Oracle. „Clienţii noştri înregistrează o performanţă îmbunătăţită de cinci ori într-o gamă variată de aplicaţii de la Oracle şi de la terţe părţi şi deja au început să dea comenzi pentru a înlocui sistemele învechite de la concurenţii noştri.”

Resurse relevante

● Serverele Oracle SPARC T-Series
● Benchmark-uri Oracle
● Ce spun clienţii despre serverele Oracle SPARC T4
● Date tehnice: procesoarele Oracle SPARC T4, SPARC T4-1, SPARC T4-1B, SPARC T4-2, SPARC T4-4
● Podcast-uri: Designul şi avantajele procesorului SPARC T4, Faceţi cunoştinţă cu familia de servere Oracle SPARC T4
● Revista Oracle: Întrebări şi răspunsuri cu Rick Hetherington
● Oracle Solaris pe OTN
● Oracle Hardware pe Facebook, Twitter
● Ţineţi legătura cu Oracle Solaris prin Facebook, Twitter şi LinkedIn

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *