free download 78 travel guides written by experts

Rica Raducanu, acuzat de viol la “Plasa de stele”

Marţi, 4 octombrie, Dan Negru pune la cale farse de senzaţie. Una dintre victimele sale va fi Rică Răducanu, acuzat de viol şi rugat să reconstituie scena în faţa poliţiei.

Rică Răducanu va fi prins într-o situaţie incredibilă la “Plasa de stele”. În încercarea de a-şi ajuta un prieten, complice la farsă, Rică va fi acuzat de viol de corespondenţă. Ca prin minune, un poliţist va fi acolo pentru a-l surprinde pe infractor în faţa faptului împlinit. Într-o situaţie extraordinar de comică, cu cătuşele la mână, Rică Răducanu va fi rugat să facă o reconstituire a violului. Reacţiile sale senzaţionale au reuşit să facă întreaga echipă a emisiunii să râdă cu lacrimi.

Invitat în ediţia de ieri a emisiunii “Acces Direct”, Rică Răducanu a avut un comentariu mai rar întâlnit în rândul vedetelor prinse în plasa lui Dan Negru: “A fost frumos. Nu m-am supărat”. Luni, în emisiunea moderată de Simona Gherghe, telespectatorii au avut posibilitatea să-l descopere pe Rică Răducanu într-o ipostază inedită. Alături de alte trei vedete autohtone, Rică Răducanu a acceptat provocarea de a vedea cum se descurcă în munca agricolă. Pe lângă faptul că a dat cu sapa şi s-a plimbat pe ogor în căruţă, Rică a fost de acord să mulgă o capră. Telespectatorii se vor reîntâlni cu Rică Răducanu şi astăzi la “Plasa de stele”, într-o farsă extraordinară care le va aduce fără îndoială zâmbetul pe buze.

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *