free download 78 travel guides written by experts

Oracle achizitioneaza GoAhead

Compania îşi extinde portofoliul de produse cu aplicaţii software pentru gestiunea soluţiilor de disponibilitate în zona telecomunicaţiilor

Noutăţi

● Oracle a ajuns la un acord de achiziţie a companiei GoAhead Software, pionier în domeniul dezvoltării şi livrării de soluţii software complete destinate gestiunii disponibilităţii serviciilor pentru industria telcomunicaţiilor.

● Este de aşteptat ca această colaborare să fie în beneficiul furnizorilor de echipamente de reţea, având la dispoziţie o ofertă mai cuprinzătoare şi integrată de soluţii, care contribuie la disponibilitatea serviciilor diferitelor soluţii destinate pieţei de telecomunicaţii.

● Disponibilitatea serviciului este caracteristica ce furnizează cel mai înalt nivel de serviciu neîntrerupt şi este necesară pentru aplicaţii de reţea în timp real aflate pe calea apelului din serviciile de comunicaţii.

● GoAhead, companie privată cu sediul în Bellevue, Washington, oferă software la nivel de operator de reţea accelerând timpul necesar pentru lansarea acestuia pe piaţă (time to market), reducând costurile şi riscurile pentru operatorilor de reţea ale căror servicii trebuie să fie disponibile permanent.

● Tranzacţia este supusă condiţiilor obişnuite de perfectare, iar încheierea ei este aşteptată înainte de sfârşitul anului 2011. Până la încheierea ei, fiecare companie îşi va continua activitatea în mod independent.

Citate relevante

● „Furnizorii de echipamente de reţea se îndreaptă către platforme hardware şi software standardizate care pot oferi şi gestiona servicii cu grad înalt de disponibilitate,” a spus Nigel Ball, Vice President, Oracle Communicatio! ns Industry Solutions. „GoAhead Software este soluţia comercială de top care respectă specificaţiile date de Service Availability Forum, cel mai răspândit standard pentru software-ul din domeniul disponibilităţii serviciilor. Adăugarea tehnologiilor de la GoAhead în portofoliul de produse Oracle ne va ajuta să oferim o platformă cuprinzătoare, de nivel de operator, bazată pe standarde care suportă furnizarea de noi servicii pe parcursul apelului din reţeaua operatorului”.

● „Cu peste 100.000 de instalări de soluţii GoAhead la furnizorii de top de echipamente, GoAhead aduce un set de cunoştinţe considerabile din domeniu şi putere tehnologică, dar şi un solid istoric de furnizare de soluţii pentru furnizorii globali de echipamente de reţea”, a spus Asif Naseem, President and COO, GoAhead Software.

Resurse relevante

● Despre Oracle şi GoAhead
● Prezentare generală
● FAQ

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *