free download 78 travel guides written by experts

Fine Law – Patrascanu & Asociatii invitata astazi la Conferinta Internationala de Dreptul Muncii

din Cambridge

Fine Law – Pătrăşcanu & Asociaţii (www.fine-law.ro), cea mai cunoscută casă de avocatură din România pentru serviciile de conformitate, anunţă participarea lui Iulian Pătrăşcanu, în calitate de vorbitor, la „Conferinţa Internaţională de Dreptul Muncii”, care are loc astăzi la Cambridge, Marea Britanie.

În cadrul conferinţei sunt prezenţi avocaţi şi directori de resurse umane din 16 ţări şi 3 continente, iar dezbaterile vor aborda efectele recesiunii economice asupra forţei de muncă, cum sunt afectate drepturile salariaţilor şi modalităţi de reducere a costului cu forţa de muncă versus menţinerea calităţii. 

Fine Law – Pătrăşcanu şi Asociaţii este casa de avocatură invitată de organizatori să reprezinte România.

În cadrul sesiunii dedicate problemelor zonale specifice, Iulian Pătrăşcanu, Managing Partner Fine Law – Pătrăşcanu & Asociaţii, discută despre noile modificări ale Codulu Muncii în România şi soluţiile de resurse umane pentru atenuarea efectelor crizei.

„Este a treia oară când participăm la această conferinţă. În discursul meu din acest an am să subliniez efectele pozitive ale noilor modificări din Codul Muncii, în încercarea de a menţine atractivitatea României în ceea ce priveşte atuul unei forţe de muncă calificate şi comportând costuri reduse. Conferinţa este un prilej extraordinar de benchmarking pentru că facilitează schimbul de cunoştinţe asupra metodologiilor de lucru ale avocaţilor specializaţi în dreptul muncii din mai multe ţări”, decalară Iulian Pătrăşcanu, Managing Partner Fine Law –Pătrăşcanu & Asociaţii.

Aflată la cea de a treia ediţie, conferinţa organizată de renumita casă de avocatură Taylor Vinters, reuneşte ţări precum S.U.A., Franţa, Germania, Belgia, Irlanda, Italia, Olanda, Norvegia, Portugalia, România, Danemarca, Austria, Spania, Suedia, Eleveţia şi ţări din din Orientul Mijlociu.

Fine Law – Pătrăşcanu & Asociaţii

Fine Law – Pătrăşcanu & Asociaţii este prima casă de avocatură din România care furnizează companiilor naţionale şi multinaţionale programe dedicate şi specializate de management al riscului şi conformitate în zonele de Drept Comercial, Dreptul Muncii. Fondată în anul 2007, casa de avocatură Fine Law – Pătrăşcanu şi Asociaţii s-a bucurat de o evoluţie constantă, iar în prezent echipa este formată din 3 parteneri şi 6 avocaţi. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne vizitaţi la www.fine-law.ro.

Bucuresti, 29.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *