free download 78 travel guides written by experts

Oracle Academy prezinta noua programa Java

Cursurile Java le permit elevilor şistudentilor să obţină competenţe relevante pentru domeniul IT

Noutăţi

● Programul Oracle Academy se extinde pentru mai multe servicii destinate liceelor şi şcolilor post-liceale, introducand sau incluzand o nouă ofertă Java care va fi pusă la dispoziţia sutelor de mii de elevi şi studenti.
● Instituţiile membre Oracle Academy pot integra tehnologia, cursurile şi resursele de certificare Oracle în programa lor scolară pentru disciplinele informatică sau economie.
● Instituţiile de învăţământ pot integra în mod flexibil aceste resurse asigurând astfel posibilitatea ca studenţii să obţină calificări relevante în domeniul IT înainte de a intra în rândul forţei de muncă.
● Oracle Academy sprijina mai mult de 1,5 milioane de elevi din 95 de ţări.

Noua programă de studii Java

● Oferta Java din Oracle Academy vine cu câteva puncte forte printre care se numără şi:
         ○ Cursurile Java Fundamental şi Java Programming, destinate special liceelor şi universităţilor
         ○ Un portofoliu complet de cursuri Java pentru licee şi universităţi;
         ○ Cursuri de formare care sprijinaă profesorii/facultatea să ofere cursuri Java din cadrul programului Oracle Academy;
         ○ Concursuri Java care ajută studenţii să-şi dezvolte şi să-şi pună în valoare competenţele tehnologice.
● Java este limbajul de programare nr.1 în lume, cu peste 9 milioane de dezvoltatori.
● Obiectivele Oracle în ceea ce priveşte viitorul Java constau în continuarea dezvoltării sale prin inovaţii tehnice şi să crească adoptarea tehnologiei Java prin intermediul unor programe precum oferta Java din cadrul Oracle Academy şi printr-o strânsă colaborare cu comunitatea de dezvoltatori Java la nivel mondial.
● Noua ofertă Java a programului Oracle Academy va fi disponibilă în decursul acestui an. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi academy_us@oracle.com.

Citate relevante

● „De aproape 20 de ani, Oracle a acţionat pentru a promova educaţia prin programe tehnologice inovatoare”, a declarat Clare Dolan, vicepreşedinte Oracle Corporate Citizenship. „Pe măsură ce Oracle Academy se extinde pentru a face loc unei noi oferte Java, intenţionăm să sustinem cat mai mulţi elevi si studenti să intre pe piaţa de muncă având un avantaj competitiv”.

● „Programa noastră de studii Java este concepută pentru a capta si sustine interesul elevilor si studentilor pentru cursurile de informatica”, a declarat Alison Derbenwick Miller, vicepreşedinte Oracle Academy. „Puţine discipline vor deschide atât de multe uşi pentru elevii din secolul 21 precum cursurile de informatica şi ştiinţa informaţiei şi suntem încântaţi să susţinem educatorii in demersul lor de promovare.”

Resurse relevante

● Oracle Academy

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *