free download 78 travel guides written by experts

Asculta declaratia lui Traian Basescu: „Mr. Basebeat – ma simt umilit”!

Inspiraţi de cuvintele „sincere” ale preşedintelui României, Traian Băsescu, care a declarat că s-a simţit umilit în perioada în care a condus ţara, cei trei matinali de la Radio 21, Manuel D. Dinculescu, DJ Andi şi Anca Maco, au prezentat în premieră o nouă declaraţie muzicală a lui Traian Băsescu. Este vorba despre o parodie, „Mr. Basebeat – Mă simt umilit”, care are ca sursă de inspiraţie super hitul Alexandrei Stan , „Mr. Saxobeat”.

„Sunt supărat, mă oftic, cum să zic/ Aş fi vrut, dar nu pot să abdic/ Mă simt umilit/ Ce să fac că presa nu mă vrea şi se ia mereu de viaţa mea/ Mă simt umilit”, îşi începe „preşedintele României” declaraţia muzicală, urmând să o continue cu „Nuţica, blonda mea, vino-ncoa şi spune-mi cum conducem eu baby ţara/ Mă simt umilit/ Ce să fac că presa nu mă vrea şi se ia mereu de viaţa mea/ Mă simt umilit”.

„Ne-am gândit că acesta este cel mai fierbinte subiect al perioadei, un subiect de sezon, pe care noi l-am abordat cu zâmbetul pe buze. Şi noi ne-am simţit umiliţi în perioada mandatului lui Traian Băsescu, aşa că i-am compus o parodie care i se potriveşte.”, spune Manuel D. Dinculescu.

Declaraţia muzicală a preşedintelui Traian Băsescu, „Mr. Basebeat – Mă simt umilit”, poate fi ascultată accesând link-ul de mai jos:
//www.trilulilu.ro/video-divertisment/traian-basescu-ma-simt-umilit-by-radio-21.

Bucuresti, 19.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *