free download 78 travel guides written by experts

Opt bucatari se vor infrunta in semifinala concursului Bon Appetit

Bucuresti MallÎn urma etapei de preselecţii care a avut loc în weekendul 3 – 4 octombrie la Plaza România și București Mall, din 48 de pasionaţi de gastronomie participanți în această etapă a concursului de gătit Bon Appetit, au rămas opt semifinalişti per mall.

Plaza RomaniaÎn datele de 3 şi 4 octombrie, începând cu ora 16.00, în incintele Plaza România şi Bucureşti Mall a avut loc etapa de preselecţii a concursului Bon Appetit, jurizată de VIP-uri din domeniul culinar: Antonio Passarelli, Dan Boerescu și bloggerița Isabela Dobrin. La această etapă a competiţiei au fost selecționați 48 de pasionaţi de gastronomie (24 per mall), care au venit la concurs însoţiţi de suporteri.

În urma preselecţiei, în competiţie au rămas opt semifinalişti, care îşi vor demonstra calitățile de bucătari în următoarea etapă. Numele participanţilor la preselecţie şi cele ale semifinaliştilor au fost publicate pe site-ul concursului – www.concursdegatit.ro.

La semifinalele din 10 octombrie, care se vor desfășura în ambele centre comerciale, în Plaza România de la orele 11.00, respectiv în București Mall de la orele 18.00, juriul va puncta preparatele gătite de concurenți, luând în calcul mai mulți factori­: gustul și prezentarea preparatului, dexteritatea și originalitatea concurentului, dar și respectarea temei competiției: sănătate și savoare. În funcție de punctajul obținut, primii patru (doi per mall) vor trece în finala concursului Bon Appetit, care va avea loc în Plaza România, pe data de 11 octombrie, de la orele 15.00.

Antonio Passarelli

Cei ajunși în semifinale și în finală pot câștiga unul din cele trei premii oferite de către cele două centre comerciale, în valoare de 250, 500 și 1000 de euro, dar și unul din cele șase cursuri de calificare ca bucătar puse la dispoziție de către ICEP Hotel School, partener al evenimentului.

Regulamentul concursului și detalii privind programul și premiile pot fi găsite pe www.concursdegatit.ro, www.plazaromania.ro, www.bucurestimall.com.ro și www.pandorrastyle.ro.

Bucuresti, 09.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *